כור הודיעה היום לבורסה כי המיזוג עם דסק"ש הושלם, לאחר שנרשם אצל רשם החברות. על כן, החברה תהפוך היום, ה-2.3.14, לחברה פרטית. מניות כור ואג"ח ח’ ייגרעו מהמדדים ביום שלישי הקרוב, 4.3.14.

 

שווי כור שלפיו נקבעה תמורת המיזוג למניה, מסתכם לסך של כ-3.49 מיליארד שקל. בנוסף לכך, בהתאם להסכם המיזוג, תמורת המיזוג נושאת ריבית שנתית בשיעור של 1%, המחושבת באופן יחסי בגין התקופה שבין ה-8.2.14 ועד למועד ההשלמה.

 

כל בעל מניות זכאי, המחזיק במניות החברה במועד ההשלמה, יהיה זכאי לקבל מכור סך של 73.59 ש"ח (ברוטו, לפני ניכוי מס במקור, במזומן) כנגד כל מניה של החברה המוחזקת על ידו במועד ההשלמה.

 

במסגרת השלמת המיזוג, התקיים התנאי המתלה הנדרש לצורך ביצוע פדיון מוקדם מלא של אגרות חוב של כור, אשר יבוצע ביום 17 במרס 2014, וסכומו הכולל צפוי להיות כ-1.17 מיליארד ש"ח. בגין פדיון אגרות החוב, צפויה כור לרשום הוצאות מימון בסך 36 מיליון ש"ח ברבעון הרביעי של שנת 2013 ובסך 36 מיליון ש"ח ברבעון הראשון של שנת 2014. חלק דסק"ש בהוצאות אלה בכל אחד מהרבעונים האמורים צפוי להיות כ-24 מיליון ש"ח.

 

התקיימו גם כל התנאים המתלים להסכם הפשרה שנחתם בקשר עם עסקת המיזוג ואושר על ידי בית המשפט בינואר 2014, לפיו תציע דסק"ש למי שהחזיקו במניות כור במועד השלמת עסקת המיזוג (למעט דסק"ש ואי די בי חברה לפתוח בע"מ) אגרות חוב מסוימות, כמפורט בתיקון מתאריך 13 בפברואר 2014 לתשקיף המדף של דסק"ש. בכוונת דסק"ש לפרסם בימים הקרובים דוח הצעת מדף על פיו יוצעו אגרות חוב אלה.

 

כור הפכה לחברה פרטית בבעלות ובשליטה מלאה (100%) של דסק"ש. מניות כור תימחקנה מהרישום למסחר בבורסה לניירות ערך בתל אביב בע"מ במועד שיפורסם על ידי הבורסה, אך כור תמשיך להיות "חברת אגרות חוב" כהגדרת מונח זה בחוק החברות ו-"תאגיד מדווח" כהגדרת מונח זה בחוק ניירות ערך, תשכ"ח-1968, עד למועד הפדיון המוקדם המלא של אגרות החוב שלה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש