חברת אנדימד מדיקל, חברת הבת של אנדימד בע"מ, הודיעה היום כי חתמה על הסכם לתקופה ראשונית בת שנתיים עם מפיץ ביפן, לשיווק המוצר הביתי "Newa", שייעודו הפחתת קמטים והצערת עור הפנים, אשר מיועד לשימוש בפלח השוק הביתי, ביפן.
השיווק על ידי המפיץ ייעשה על בסיס בלעדי, וזאת בכפוף לעמידתו של המפיץ בחובה לרכוש כמויות מינימום מסוימות של יחידות מוצר על בסיס תקופתי כנקוב בהסכם, בשווי של כ- 365 אלף דולר עד תום שנת 2014 וכ-1.21 מיליון דולר בשנת 2015.
מנכ"ל אנדימד, אלעד מגל: "חתימת ההסכם ביפן הינה נדבך אסטרטגי חשוב ביותר לאנדימד בהרחבת פעילותה באסיה. יפן הינה שוק יעד חשוב הפתוח לחידושים טכנולוגיים בתחום האסתטי. אנו מאמינים שבאמצעות השותף היפני שבחרנו נוכל לבסס את מעמדנו כחברה מובילה ולעמוד ביעדים העסקיים השאפתניים שהצבנו לעצמנו בביסוס מעמדנו כחברה מובילה בתחום באסיה".