בראק קפיטל פרופרטיז אן.וי הודיעה היום כי באי כוחה בגרמניה מסרו לה על השלמת התקשרותה בהסכם מכר נוטריוני עם צד ג’, שאינו קשור לחברה ו/או לבעלי השליטה בה, על פיו תמכור המוכרת לחברה כ-1,567 יח"ד במספר ערים בגרמניה, בתמורה כוללת של כ-54.4 מיליון אירו (כ-261.1 מיליון שקל), לא כולל עלויות נלוות.

 

מס’ חברות נכדות גרמניות של החברה בבעלות ובשליטת החברה, תרכושנה את מלוא זכויות המוכרת בנכסים הנרכשים. השטח הכולל להשכרה של יח"ד מסתכם בכ-91.2 אלף מ"ר. דמי השכירות השנתיים (ברוטו) המתקבלים מיח"ד מסתכמים נכון למועד זה בכ-5.04 מיליון אירו.

 

המקרקעין מיועד למגורים, אך הנכסים כוללים גם שטחי מסחר בהיקף לא מהותי המושכרים בתמורה לדמי שכירות לא מהותיים.

 

החברה מנהלת משא ומתן מתקדם עם תאגיד בנקאי גרמני לקבלת מימון בתנאי נון ריקורס ובהיקף כולל של כ-42.3 מיליון אירו. יתרת עלות הרכישה תמומן ממקורותיה העצמיים של החברה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש