גיפמן אילן<br>
גיפמן אילן

 אספן גרופ הודיעה היום על השלמת העסקה לרכישת תאגיד גרמני ומבנה בדיסלדורף, גרמניה. בסוף השבוע הועברה יתרת התמורה בסך של כ-34.6 מיליון אירו (כ-164.5 מיליון ש"ח) למוכר ובכך הושלמה העסקה.

 

נזכיר כי חברה בת הולנדית, בבעלות ובשליטה מלאה של החברה בשרשור סופי והלמן אלדובי קופות גמל ופנסיה התקשרו בהסכם עם צדדים שלישיים, שאינם קשורים לחברה, לרכישת תאגיד גרמני, המחזיק (100%) במבנה משרדים, בדיסלדורף (חברת הבת תחזיק ב-51% בחברת הנכס, והלמן אלדובי תחזיק ב-43.9%).


מימון רכישת הנכס וחברת הנכס, בוצע באמצעות הון עצמי בסך כולל של כ-15.5 מיליון אירו (כ-74 מיליון ש"ח) שהעמידו הרוכשות (חלק החברת הבת כ-7.9 מיליוני אירו (כ-37.75 מיליון ש"ח), ובאמצעות קבלת מימון בסך כולל של כ-33.3 מיליון אירו (כ-158.4 מיליון ש"ח), שקיבלה חברת הנכס מקונסורציום של שני תאגידים בנקאיים מקומיים בגרמניה, למימון הרכישה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש