אינסוליין מדווחת על הצלחה מלאה להנפקת הזכויות: המשקיעים הביעו אמון בחברה, בהנהלה ובפוטנציאל העסקי של החברה ומימושו כ – 99.9% מהזכויות שהוצעו ובכך השקיעו בחברה כ – 10.3 מיליון שקלים. התמורה נטו הסתכמה ב-9.87 מיליון שקל.

 

בשנה האחרונה הציגה אינסוליין התקדמות משמעותית בגרמניה ולאחר שביצעה ניסוי מוצלח עם המבטח המוביל בגרמניה, Barmer, וקיבלה ממנו שיפוי ביטוחי למוצר ה- InsuPad. הישג נוסף הינו חתימה על הסכם להפצת מוצר ה – InsuPad בגרמניה עם ג’ונסון אנד ג’ונסון אשר יש לה יכולות וניסיון רב בתחום והיא אחראית לקדם את המוצר בקרב הגורמים המטפלים בגרמניה. ל – InsuPad כבר היום אלפי משתמשים בגרמניה.

 

לאחרונה דיווחה החברה על מזכר הבנות עם חברת – 24Care בו טמון פוטנציאל כלכלי נוסף עבור החברה. על מזכר ההבנות, 24Care תשמש כמפיץ בלעדי של מוצר ה – InsuPad במדינות בלגיה והולנד.

 

אסטרטגיית החברה מבוססת על קידום מוצריה במדינות נוספות במטרה להגדיל את בסיס המשתמשים אשר יתרום לתזרים המזומנים של אינסוליין וייצור ערך לבעלי המניות.

 

בכוונת החברה להשתמש בתמורת הגיוס להמשך פיתוח עסקי החברה, לרבות התקדמות בגרמניה, בלגיה, הולנד ובמדינות נוספות על מנת לממש את המטרות האסטרטגיות של החברה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 4
    אינסוליין

    הצודק בנושא יהיה זה שימתין להודעות החברה המשמעותיות במהלך הרבעון הקרוב. בכל מקרה המחיר היום בתחתית ולבעלי סבלנות תהיה תמורה מלאה....!!

    • הודעות טובות-באינסולין
    • 29/01/2014 14:50
  • 3
    הודעות טובות-באינסולין

    הצודק בנושא יהיה זה שימתין להודעות החברה המשמעותיות במהלך הרבעון הקרוב. בכל מקרה המחיר היום בתחתית ולבעלי סבלנות תהיה תמורה מלאה....!!

    • דייויד
    • 29/01/2014 14:21
  • 2
    דוד לא חושב שבתנאים שהם נתנו

    זאת הבעת אמון זה יותר הגיון בריא.נתנו בהנחה גדולה משהו שיכולת למכור ב 260-280 לפני ממוש הזכויות .אז כל מה שנשאר זה לחכות לקבל חזרה ולשלם 225 .כל אחד עשה .אם הייתה הנפקה לצבור בהצעת רכש והייתה הענות גדולה אז אולי כן.זה מה שאני חושב.תודה
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • benyy
    • 29/01/2014 13:28