מי עדן הודיעה היום כי בהתאם להודעה מהבורסה לניירות ערך בתל אביב מיום 27 בינואר, 2014, על פי בדיקה שערכה הבורסה בסמוך לאחר הרבעון שהסתיים ביום 31 בדצמבר 2013, החברה אינה עומדת בכללי השימור שכן ההון העצמי של החברה, על פי כל אחד מארבעת הרבעונים האחרונים, נמוך מ-2 מיליון ש"ח.

 


לחברה ניתנה אורכה עד ליום 30 ליוני 2014, לעמוד בכללי השימור לעניין דרישות ההון העצמי שאם לא כן ידון דירקטוריון הבורסה בישיבתו שתתקיים בחודש יולי 2014 בהעברת המניות של החברה וניירות הערך ההמירים למניות של החברה לרשימת השימור.

 


יצוין, כי ההון העצמי של החברה, על פי דוח הפרופורמה אשר צורף לדוחות הכספיים האחרונים שפרסמה החברה ליום 30 בספטמבר, 2013, הינו כ- 24 מיליוני יורו. בשלב זה, החברה בוחנת את הודעת הבורסה כאמור לעיל ותשוב ותעדכן ככל שיידרש.

 

התראות דומות קיבלו החברות נפקו סטאר, גו.די.אם, מלונות הכשרה, אי.טי.ויו מדיקל, אי.אל.די, סמיקום, שחר חדש, אי-אונליין, ישאל, כלנית כרמון, סיאי וסטאר נייט, הנסחרות בבורסת תל אביב.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש