חברת ג’רוסלם השקעות הודיעה כי בחברת הפורטפוליו מנטיס ויז’ן (מוחזקת בכ-7.6%) ישקיעו חברת פלקטרוניקס וחברת סמסונג העולמית כ- 35 מיליון שקלים (10 מיליון דולר – 3.5 מיליון דולר בגיוס מיידי ו – 6.5 מיליון דולר נוספים מפלקסטרוניקס במימוש אופציות למניות). כמו כן, מנטיס ויז’ן חתמה עם החברות על הסכמי שיתוף פעולה מסחריים. במסגרת המהלך יומרו למניות הלוואות קודמות מבעלי המניות הקיימים במנטיס בהיקף של 1.7 מיליון דולר.
ד"ר צביקה בן-פורת, מנכ"ל ג’רוסלם השקעות: "אנו שמחים על השקעה מהותית בחברת מנטיס ויז’ן אשר מציפה שווי משמעותי להחזקתנו בחברה. אנו מאמינים כי השקעה זו, מצד שתי ענקיות בינלאומיות מובילות מהווה הבעת אמון בטכנולוגיה של החברה, מוצריה ויותר מכך בפוטציאל הכלכלי-מסחרי העצום אליו ניתן להביא את מנטיס ויז’ן באמצעות התמיכה של פלקסטרוניקס וסמסונג.
"מנטיס ויז’ן מוכרת מוצרים לצילום בתלת מימד של סביבות דינמיות וסטטיות לשוק הביטחוני, המסחרי והפרטי, כך שהיא הופכת את העולם התלת מימד לנגיש ושימושי במגוון עצום של אפליקציות. לג’רוסלם השקעות פורטפוליו חברות בשלות אשר מציגות מכירות מצרפיות של עשרות מיליוני דולרים בשנה. אנו מאמינים כי גם בשנה הקרובה החברות תמשכנה להציג צמיחה, לצד שיתופי פעולה עם חברות בינלאומיות אשר יביאו ליצירת ערך לבעלי המניות שלנו".