נס זכתה בהארכת חוזה מיקור חוץ בהיקף של כ- 10 מיליון שקל במשרד להגנת הסביבה. נס תתפעל ותתחזק באופן שוטף את מערכות המחשוב של המשרד להגנת הסביבה, כולל תחזוקה ותפעול של מערכות תשתית ופיתוח יישומים. נס תהיה אחריות כוללת על מערכות המידע של המשרד על פי אמנת שירות SLA.
"מצאנו בחברת נס שותפים אמיתיים לדרך ואנו מרוצים מההישגים אליהם הגענו במהלך השנים ומשוכנעים כי יחד נצליח לספק שירותי מחשוב טובים לעובדי המשרד ולציבור" אמר אורן אריאב, מנהל אגף מערכות המידע במשרד להגנת הסביבה. "בנוסף לתפעול ותחזוקה שוטפים תסייע לנו נס בפיתוח יישומים חדשים ובשדרוג מערכות ה- IT שלנו".
"החלטת המשרד להגנת הסביבה להאריך את חוזה מיקור החוץ עמנו מחזקת את מעמדה של נס כספק מוביל של שירותי מחשוב לממשלה. ב- 2010 זכינו בחוזים למיקור חוץ גם במשרד לקליטת העלייה וגם במשרד הפנים" אמר אפי קוטק, נשיא נס ישראל. "אנו שמחים שהמשרד להגנת הסביבה אישר הארכת החוזה עמנו ואנו מחויבים לספק שירותים איכותיים שיאפשרו למשרד לענות בשנים הקרובות על האתגרים הניצבים בפניו."