אלביט מערכות, הודיעה היום כי בהמשך לדו"ח הצעת המדף מיום 6 ביוני 2010 ובהתאם לתשקיף המדף מיום 18 במאי 2010, תם שלב המכרז הציבורי בקשר עם ההצעה לציבור בישראל של אגרות החוב (סדרה א’) של החברה.


בהתבסס על תוצאות המכרז הציבורי, בכוונת החברה להנפיק, בתמורה לערכן הנקוב, 1,100,000,000 ש"ח (כ- 284 מיליון דולר) ע.נ. אגרות חוב (סדרה א’). אגרות החוב (סדרה א’) תיפרענה בעשרה (10) תשלומים שנתיים שווים ביום 30 ביוני של כל אחת מהשנים 2011 עד 2020, ונושאות ריבית שנתית קבועה בשיעור של 4.84%, אשר תשולם פעמיים בשנה, ביום 30 ביוני וביום 30 בדצמבר של כל אחת מהשנים 2010 עד 2020 (תשלום הריבית הראשון ייעשה ביום 30 בדצמבר 2010 ותשלום הריבית האחרון ייעשה ביום 30 ביוני 2020). אגרות החוב (סדרה א’) (קרן ו/או ריבית) אינן צמודות למדד המחירים לצרכן או לכל מדד או טבע  אחר.


אגרות החוב (סדרה א’) כוללות תנאים סטנדרטיים, אינן מובטחות, אינן ניתנות להמרה, אינן מגבילות את יכולת החברה להנפיק חוב נוסף מכל מין, סוג ומעמד, ואינן מגבילות את יכולת החברה לחלק דיבידנדים בעתיד. אגרות החוב (סדרה א’) יירשמו למסחר בבורסה לניירות ערך בתל אביב בע"מ.


ביום 13 במאי 2010, הודיעה חברת הדירוג מדרוג בע"מ כי קבעה דירוג "Aa1" (בדירוג מקומי) לאגרות חוב שאינן מובטחות בשעבוד, אשר תונפקנה על ידי החברה, ובכללן אגרות החוב (סדרה א’).

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש