חברת בריינסוויי מודיעה היום כי קיבלה את אישור משרד הבריאות (אמ"ר) לביצוע ניסוי קליני שמטרתו לבדוק את ההשפעה של הסטימולטור הרב ערוצי שפיתחה החברה על ידי עירור ודיכוי מוטורי וזאת בהשוואה לסימולטור חד ערוצי, הנמצא היום בשימוש. בשלב הראשון יערך הניסוי ב-5 נבדקים.
הסימולטור הרב ערוצי, הינו אבטיפוס שפיתחה החברה. ייחוד הסימולטור הוא שניתן לטפל בו זמנית ב-5 אזורים במוח לעומת טיפול באזור אחד בלבד בסימולטור החד ערוצי המאושר לשימוש היום.
ד"ר יפתח רוט, מממציאי הטכנולוגיה, ממייסדי בריינסוויי ומנהל המו"פ בחברה ציין "בסימולטור הרב ערוצי גלום פוטנציאל גדול, זהו עידן חדש בתחום ה- TMS והגירוי המוחי. הסימולטור שפיתחנו יוכל להרחיב את היעילות, הגמישות ואת מגוון האפליקציות שבהן ניתן לטפל".
עוזי סופר, מנכ"ל חברת בריינסוויי ציין "הסימולטור הרב ערוצי, הינו פרויקט עליו אנו עובדים זה זמן רב ואני שמח שהבשיל לידי ניסוי קליני. מוצר זה יוכל להרחיב בעתיד את מגוון האפליקציות בהן אנו עוסקים היום".