קרן ההון סיכון תעוזה  חתמה על הסכם לפיו תחליף את המניות המוחזקות על ידה בחברת רותלקס, תמורת כ- 14% מהמניות של חברת ADT טכנולוגיות חיתוך מתקדמות. בהתאם להסכם תעביר החברה את כל המניות שהיא מחזיקה בחברת רותלקס ( 38.5% ) וכן הלוואות שנתנה לרותלקס תמורת מניות ADT המהוות כ- 14% מהון המניות של ADT והמוחזקות על ידי רמי גוטרמן , שהינו דירקטור בחברה ובעל מניות נוסף.


 כן תקבל החברה בתמורה חלק מאופציות שמחזיקים המעבירים בחברת ADT וזכויות לקבלת דמי ניהול. אבי קרבס, מנכ"ל חברת הניהול של תעוזה, מחזיק אף הוא כ- 16%מהון המניות של חברת ADT.

 

ADT עוסקת בפיתוח, ייצור ושיווק מכונות חיתוך ולהבים לחיתוך והפרדה של רכיבים עבור תעשיית הרכיבים האלקטרוניים. ל- ADT מפעלים במרכז תעשיות מדע חיפה וביקנעם , חברת בת בארה"ב ונציגות בסין.

תעוזה הינה קרן הון סיכון המשקיעה בחברות עתירות ידע בתחומים שונים, כאשר עד היום השקיעה סכום כולל של כ- 42 מיליון דולר ב- 18 חברות. בשנת 2009 הרוויחה תעוזה סך של 4,042 אלפי דולר והונה העצמי ליום 31 בדצמבר 2009 הסתכם לסך של 34,596 אלפי דולר.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש