פסגות בית השקעות, זכה במכרז הפנסיה וקרן ההשתלמות של עובדי הסגל האקדמאי הזוטר של האוניברסיטה הפתוחה. בקרב הסגל האקדמאי הזוטר של האוניברסיטה הפתוחה מועסקים כ-1,300 עובדים, המאוגדים בארגון כוח לעובדים. קרן הפנסיה וקרן ההשתלמות של פסגות ישמשו כקרן הפנסיה וההשתלמות אליה יופנו העובדים.
במכרז השתתפו קרנות הפנסיה של הראל וקרן הפנסיה מבטחים. את המכרז מטעם פסגות הובילו מנכ"ל פסגות בית השקעות רונן טוב, מנכ"ל פסגות גמל ופנסיה חגי בדש, מנכ"ל פנסית הע"ל עומר גטניו ומנהלת אגף הפנסיה בפסגות, שולי דיאז. את ההחלטה קיבלה בעבור העובדים ועדה המורכבת מנציגי עובדי הסגל האקדמאי הזוטר של האוניברסיטה הפתוחה והממונה על כספים וארגון בהנהגת כוח לעובדים שי כהן. היועץ הפנסיוני במכרז היה דן ארז.
דדי מרום , נציג סגל ההוראה ופעיל כוח לעובדים: "אנו שמחים להביא בפני סגל ההוראה הצעה מיטיבה לניהול פנסיה וקרן השתלמות. ההצעה מהווה שיפור משמעותי ביחס להסדרים קודמים ובכוחה להוסיף תועלת משמעותית לעובדים, בנוסף על הישגיו של ההסכם הקיבוצי אשר נחתם במוסד לראשונה לפני מספר חודשים".
רונן טוב, מנכ"ל פסגות : אנחנו מודים לחברי סגל ההוראה על הבחירה בקרן הפנסיה ובקרן ההשתלמות של פסגות. עבור פסגות, מדובר בזכייה חשובה במכרז פנסיה עבור גוף גדול ואנו נספק לעובדים את השירות הטוב ביותר. זכייה זו נוספת למו"מ מתקדמים שאנו מנהלים עם גופים נוספים להצטרפות לקרן הפנסיה של פסגות."