ברס אלקטרה, נציגת סוני אריקסון בישראל, משיקה אתXperia arc ,המציע את הטכנולוגיה החדישה ביותר של Sony וחוויית מולטימדיה יוצאת דופן, כל זאת על הגרסה האחרונה של מערכת Android - 2.3.3.

 

Xperia arc לוקח את השפה העיצובית הידועה של סוני אריקסון לרמה חדשה. הוא קל ודקיק (בעובי של 8.7 מ"מ בלבד בחלק הדק ביותר שלו), וכולל מסך מולטי-טאץ’ רחב במיוחד בגודל 4.2 אינץ’. "הקימור האנושי" של המכשיר נוצר מחומרי הגלם הטובים ביותר ועוצב ארגונומית במטרה להתאים בדיוק לכף ידו של המשתמש.

 

ה- arc מצויד במסך מסוג Reality Display with Mobile BRAVIA® Engine המספק תצוגה מרהיבה, עם תמונה נקיה וחדה שמשפרת את חוויית הבידור. ל- arc מצלמת MP8.1 ועדשת f/2.4, המאפשרת צילום של תמונות בהירות באיכות גבוהה ושל וידאו HD, אפילו בתנאי תאורה חלשים ובעלת החיישן המתקדם של Sony מדגם Exmor R. פיצ’ר מעניין נוסף הוא חיבור HDMI מובנה, בעזרתו ניתן לשתף את התמונות והסרטונים באיכות HD על כל מסך טלוויזיה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש