חברת ComQi של קרן JVP הירושלמית זכתה בפרס מוצר השילוט הדיגיטלי הטוב ביותר במסגרת AV Technology Awards. ComQi, שנולדה כתוצאה ממיזוגן של Minicom Digital Signage ו- EnQii, הנחשבת כמובילה עולמית בתחום ניהול והפצת מדיה לשוק השילוט הדיגיטאלי, זכתה בפרס מוצר השילוט הדיגיטאלי הטוב ביותר לשנת 2011 בזכות מוצר ה- ScreenGate IP Streaming שפיתחה.

 

הפרס, אשר נחשב לאחד היוקרתיים בתעשיית האודיו- וידאו העולמית, ניתן לחברות המציעות למשתמשי הקצה מוצרים פשוטים לשימוש ואמינים הנבחנים על פי ביצועיהם וחישוב החזר ההשקעה בהם (ROI).

 

ScreenGate הוא מוצר ראשון מסוגו המציע פתרון הזרמת מידע העונה על הצרכים המיוחדים של רשתות שילוט דיגיטאלי. ScreenGate משתלב עם רשתות ה-IT הקיימות של החברה תוך מיקסום הרשתות הקיימות והעברת מידע באמצעות IP על גבי תשתית LAN או WAN קיימת. בשל כך הוא צורך רוחב פס צר במיוחד להזרמת תוכן באיכות HD.

 

בנימוקי השופטים צויין כי "משפחת מוצרי ScreenGate מציעה קו שלם של מוצרים בעלי טכנולוגיה מצויינת, מהונדסים היטב המהווים פתרון בעל עלות- תועלת מצויינת לצרכי שוק השילוט הדיגיטלי".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש