קרדיט: depositphotos
קרדיט: depositphotos

קוואליטאו דיווחה על הזמנה בהיקף של כ-2.4 מיליון דולר מלקוח באסיה, לאספקה במהלך הרבעון הראשון של 2025.

זאת בנוסף להזמנות שעליה דיווחה בנובמבר, בנוסף להזמנה קטנה יותר בספטמבר. קוואליטאו דיווחה בנובמבר על קבלת מספר הזמנות רב מערכתיות בהיקף של כ-5.1 מיליון דולר מלקוח של מוליכים למחצה באסיה. בתחילת נובמבר דיווחה החברה על הזמנה בהיקף של 5.9 מיליון דולר מלקוח של מוליכים למחצה באסיה גם כן, ובכך החברה סוגרת הזמנות של כ-11 מיליון דולר. לזאת יש להוסיף הזמנה של 3.9 מיליון דולר שקיבלה החברה בספטמבר האחרון.

קצב ההזמנות של החברה מטשטש את האיום שמרחף מעל בדמות מלחמת הסחר בין סין לארה"ב והמשך המתיחות בין סין לטאיואן שמהווים גורמי סיכון מהותי לפעילותה, כמו לכל תעשיית המוליכים למחצה.

קווליטאו, שנסחרת בבורסה בתל אביב, לא מייצרת שבבים אלא פתרונות כוללים לבדיקה ואפיון של תופעות פיסיקליות מסוימות הגורמות לירידה באמינות פעולתם של מעגלים משולבים. במסגרת זו מפתחת קווליטאו את החומרה, את תוכנות ההפעלה והניתוח, עזרים שונים וכן עורכת את השילוב הכולל של הרכיבים השונים לכדי מוצר סופי.

באוקטובר האחרון פרסמה החברה דו"ח וולנטרי לפיו הכנסותיה עלו ב-15.2% ב-9 החודשים הראשונים של השנה ל-31.7 מיליון דולר לעומת 27.5 מיליון דולר בתקופה המקבילה אשתקד. צבר ההזמנות של החברה עלה בתקופה ב-55.4% ל-33.9 מיליון שקל, ויתרת המזומנים עלתה ב-10.5% ל-25.9 מיליון שקל ב-9 החודשים הראשונים של השנה.

עלייתו של טראמפ לשלטון וזכיית הרפובליקאים בבתים הציתו גל עליות בשווקים, בהתעלם מהסיכונים שעלולים לבוא עם מדיניות המכסים של טראפ, שלה השוק כולו מצפה. לחברה חשיפה שלא בשליטה בקשר לאיום ממלחמת הסחר, אך בשוק מרוצים לעת עתה מקצב ההזמנות שהחברה מציגה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש