דוראל מדווחת על אבן דרך תכנונית משמעותית בפרויקט Vista Sands Solar בוויסקונסין ארה״ב, שמשתרע על שטח של כ-40,000 דונם והספקו כ-1,500 מגה-וואט (DC).
קבוצת דוראל ממשיכה לצבור תאוצה במסגרת פעילותה בשוק האמריקאי, באמצעות חברת Doral LLC. לפי דיווח החברה, ה-Public Service Commission of Wisconsin, הערכאה התכנונית הרלוונטית במדינה, אישרה את פרויקט הענק, בהספק של כ-1,500 מגה-וואט (DC). הפרויקט צפוי להגיע למוכנות להקמה כבר בסוף שנת 2025 (לאחר הוצאת היתר בנייה), והוא נמצא בשלבים מתקדמים של הליך אישור חיבורו לרשת החשמל.
פרויקט Vista Sands מצטרף לפרויקט הענק של דוראל באינדיאנה, שהספקו 1,600 מגה-וואט (DC), ושלישו הראשון כבר חובר לרשת החשמל. בדומה לפרויקט אינדיאנה, גם פרויקט Vista Sands נמנה בין הפרויקטים הסולאריים הגדולים ביותר בארה"ב, ועתיד לספק חשמל למעל 200 אלף בתי אב. קבלת האישור התכנוני לפרויקט מהווה צעד נוסף בהגשמת אסטרטגיית הפיתוח של החברה, אשר מתמקדת בהקמת פרויקטים גדולים, תוך מקסום הנגישות לקרקעות ומומחיות בפיתוח פרויקטים החל משלבים מוקדמים.
מנכ"ל קבוצת דוראל , יקי נוימן: "אישור פרויקט הענק Vista Sands על-ידי הערכאה התכנונית בוויסקונסין מהווה בשורה חיובית ביותר לפעילותה העסקית של דוראל בארה"ב, עם צירופו לצבר הפרויקטים המרשים של Doral LLC. פרויקטSands Vista שהספקו עומד על כ-1,500 מגה-וואט, הינו פרויקט בסדר גודל משמעותי בנוף האנרגיות המתחדשות האמריקאי, בדומה לפרויקט אינדיאנה. הוא מוכיח פעם נוספת את יכולתה של Doral LLC לייצר המשכיות וצמיחה עסקית עקבית, גם בקרב פרויקטי ענק. נמשיך לחזק ולבסס את מעמדה של דוראל כשחקנית מובילה בתחום האנרגיה המתחדשת בארה״ב ולהרחיב את פעילותנו".