ישי דוידי, מייסד ומנכל קרן פימי<br>קרדיט: יונתן בלום
ישי דוידי, מייסד ומנכל קרן פימי קרדיט: יונתן בלום

חברת יוטרון, העוסקת בשוק החניונים הרובוטיים האוטונומיים והמחסנים האוטומטיים, הנמצאת בשליטת קרן פימי, חתמה היום עם לקוח ישראלי הסכם לתכנון והקמה של מערכת מחסן אוטומטי מבוסס על רובוטים אוטונומיים הנעים במרחב האחסון התלת מימדי בסביבה קפואה וכן מערכת ליקוט מוצרים מתוחכמת העושה שימוש בממשק קולי דו כיווני.

התמורה הצפויה לחברה על פי ההסכם תעמוד על סך כולל של כ-20 מיליון שקל, שתשולם בהתאם להתקדמות באבני דרך בביצוע הפרויקט אשר יחל ברבעון הרביעי של שנת 2024 וצפוי להסתיים ברבעון השלישי של שנת 2026.

יוטרון, המעסיקה כ-100 עובדים, היא חברה ישראלית ציבורית העוסקת בתחום הפתרונות האוטומטיים: תכנון, הקמה ותחזוקה של חניונים רובוטיים ומערכות לוגיסטיות אוטומטיות בעיקר מחסנים ומרכזי הפצה אוטומטיים.
מניות יוטרון נסחרות בבורסה לניירות ערך בתל אביב. מטה החברה ומשרדיה בישראל ממוקמים בקריית שדה התעופה.

חיים שני, מנכ"ל יוטרון: "יוטרון מציעה ללקוחותיה יכולות טכנולוגיות גבוהות, תוך שילוב רובוטיקה מתקדמת ומערכות מחשוב מבוססות כלי AI בניהול הפעילויות הלוגיסטיות. המערכת תהווה את מערך התפעול העיקרי של הלקוח ותאפשר מיקסום היעילות התפעולית על כל המשתמע מכך. אנו עדים לצמיחה של תחום המרכזים הלוגיסטיים וכן לביקוש גובר לפתרונות לוגיסטיים המשלבים מערכות רובוטיות מתקדמות. הסכם זה אשר נחתם עם הלקוחות, משקף את ההכרה של התעשייה בישראל ביתרון התחרותי של טכנולוגיית החברה ואיכות מוצריה. אנו גאים לחתום על הסכם נוסף בשוק הבית שלנו ולממש את אסטרטגיית הצמיחה של החברה".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש