קרדיט: גיא אסיאג
קרדיט: גיא אסיאג

יצרנית המדפסות תלת ממד, חברת מאסיבית, פרסמה הבוקר (ב’) תוצאות מקדמיות לרבעון השלישי של 2024 וחשפה כי במהלך הרבעון מכרה 4 מערכות בלבד לעומת 9 מדפסות ברבעון המקביל אשתקד.

ההכנסות של מאסיבית ירדו ב-73% לעומת הרבעון המקביל אשתקד מ-3.57 מיליון דולר ל-966 אלף דולר. להערכתה, היקף המכירות המוערך בתשעת החודשים הראשונים של השנה נפלו ב-70% בהשוואה לתקופה המקבילה אשתקד ל-3.55 מיליון דולר לעומת כ-11.9 מיליון דולר. החברה מכרה בתשעת החודשים הראשונים 12 מדפסות לעומת 24 מדפסות בתקופה המקבילה אשתקד.

החברה נמצאת בעיצומה של תוכנית התייעלות על מנת לצמצם את העלויות בחברה. לאחרונה המנכ"ל ארז צימרמן עזב את תפקידו, ובמקומו מונה ממלא מקום מתוך החברה. מאסיבית מינתה את רו"ח נועה חן כסמנכ"לית הכספים, ומינויה ייכנס לתוקף ב-1 בדצמבר הקרוב.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 1
    לשים לב להודעה שפרסמה

    בימים הקרובים תפרסם החברה מתאר ודיווח מיידי על הצעה פרטית מהותית ועל הצעה פרטית שאינה מהותית של אופציות למניות החברה ("מתאר"), ותנאי האופציות המוצעות יפורטו במתאר.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • ניסים80
    • 14/10/2024 10:25