המסחר בבורסה בתל אביב מתנהל בעליות שנתמתנו אחרי הפתיחה הסוערת ועליות של כ-2% במדדים. מדד ת"א 35 מוסיף 0.87%, מדד ת"א 90 עולה ב-0.88%, מדד הבנקים מטפס ב-1.15%. הדולר יורד ב-1.5% ונסחר ברמה של 3.700 שקלים.
לאחר הדיווח מפי בכירים אמריקאים כי תושג הפסקת אש תוך שעות, ולאחר הדיווח כי ראש הממשלה נתניהו הורה למתן את האש ללבנון, לשכת ראש הממשלה הוציאה הכחשה. "הידיעה על הפסקת אש לא נכונה", נמסר מלשכת ראש הממשלה. "מדובר בהצעה אמריקנית-צרפתית, שראש הממשלה אפילו לא הגיב לה. הידיעה על הנחיה כביכול למתן את הלחימה בצפון גם היא הפוכה מן האמת. ראש הממשלה הנחה את צה״ל להמשיך את הלחימה במלא העוצמה, ולפי התכיות שהוצגו לו. כמו כן, גם הלחימה בעזה תימשך עד להשגת כל מטרות המלחמה".
מחזור המסחר בבורסה, כולל הפקיעה החודשית, מסתכם בשעה זו בכ-2.9 מיליארד שקל.
סקטור השבבים זוכה לרוח גבית מדוחותיה של מיקרון שיצאו אמש אחרי הנעילה. קמטק מזנקת ב-6.7%, פריורטק ב-5.6%, נובה עולה ב-3.7% במחזור השביעי בבורסה.
בונוס ביוגרופ עולה ב-9.5% ברקע לדיווח החברה על פטנט שקיבלה באירופה.
שור-טק השקעות דיווחה כי גיאואיקס (חברת פרוטפוליו של השותפות)- עדכנה בק"ע סבב הגיוס, לפי שווי של מעל 60 מיליון דולר. השותפות תשתתף.
רימון דיווחה אתמול כי חברת יורוהינקה (מוחזקת במלואה) - במזכר הבנות להקמת מתקני אספקת מים בחוף השנהב בתמורה לכ-155מיליון אירו.
רותם שני דיווחה אתמול על התקשרות בהסכם מכר בפרויקט הגר"א בחדרה.