מנכ"ל ביודבש, אופיר דבש, הציג אתמול בספונסר TV את פעילות החברה בשנה החולפת, ואת הטכנולוגיה העומדת מאחורי החברה ומאחורי הקלעים של תעשיית הדבש.
"הדבורים מאביקות גידולים חקלאיים מרוססים, אנו רואים מתן יותר ויותר של אנטיביוטיקות לדבורים, שמוצאות את דרכן לדבש שאנו אוכלים", אמר דבש. "אנו רוצים לייצר חוויה אמיתית של דבש, כך שהצרכן הסופי לא מרגיש שהוא מתפשר ברכישה של הדבש המתורבת אלא להיפך, מרוויח ניקיון של המוצר, הבנה שיש בדבש המתורבת את כל הדברים שהוא רוצה למצוא בדבש מתורבת".
צפו במצגת: