קרדיט: depositphotos
קרדיט: depositphotos

בנק ההשקעות האמריקאי החל לסקר את מנייתה של אינוביז הישראלית (סימול: INVZ) בהמלצת ’תשואת יתר’ ובמחיר יעד של 22 דולרים למניה. מחיר היעד שנקבע למניה מהווה אפסייד של פי 4 על המחיר בשוק, שכן נכון למחיר הסגירה אתמול, המניה נסחרת לפי שויה של 5.5 דולרים. 

אינוביז הישראלית מראש העין הוקמה בשנת 2016 ומנוהלת על ידי עומר קיילף. החברה מפתחת גלאי חישה מבוססי לייזר המסייעים לכלי רכב אוטונומיים. היא החברה הישראלית הראשונה שהונפקה בוול סטריט בדרך של מיזוג לספאק (SPAC).

באפריל 2021 התמזגה עם חברת ה-SPAC האמריקאית Collective Growth לפי שווי של 1.4 מיליארד דולר אחרי שגייסה 371 מיליון דולר. אלא שמאז קרסה המניה לשווי שוק של 790 מיליון דולר. במהלך הרבעון השני של השנה, החברה רשמה הכנסות של 1.80 מיליון דולר על רווח של 0.21 דולר למניה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש