קרדיט: depositphotos - Magiorestock
קרדיט: depositphotos - Magiorestock

15:40

יציבות בת"א כשהמדדים נסחרים סביב שערים הבסיס, מדד ת"א 35 נסחר ללא שינוי לאחר שכבר ירד מעל 0.5% מוקדם יותר. הישורת האחרונה בעונת הדוחות מגיעה היום עם מבול של דוחות שפורסמו בדקה ה-90.

יהיה מעיין לשים לב לאלה שיפרסמו לאחר המסחר או מאוחר יותר ולבדוק מה גרם להן לחכות עד לרגע האחרון או בעיקר מה הן מסתירות בין השורות.

מניות הבנקים עולות 1.4% ומחזיקות את השוק בעוד מניות האנרגיה סובלות ממגמה שלילית ויורדות 1.9% בעקבות הירידות בחדות במחיר הנפט.

9:48

הבורסה של ת"א צפויה לפתוח את יום המסחר האחרון של חודש אוגוסט במגמה מעורבת לאחר יום שלישי של ירידות שערים בוול סטריט. בשעה זו החוזים העתידיים נסחרים בעליות שערים של כ-0.7%.

אמש ננעל המסחר בוול סטריט בירידות שערים לאחר שפתחו את יום המסחר בעליות שערים. מדד S&P 500 ירד 1.1%, מדד הדאו ג’ונס ירד ב-0.96% ומדד הנאסד"ק ירד ב-1.13%

בורסות אסיה נסחרות הבוקר במגמה מעורבת. טוקיו יורדת ב-0.35%, הונג קונג עולה ב-0.47% ושנגחאי יורדת ב-0.5%.

בשוק המט"ח הדולר נסחר הבוקר בעליה של 0.5% סביב 3.321 שקל לדולר. האירו מתחזק ב-0.45% ונסחר ברמה של 3.329 שקל לאירו.

בשוק הסחורות, החוזים על הנפט הגולמי נסחרים בעליה של 0.75% לרמה של 100 דולר לחבית. אמש הנפט ירד בחדות בכ-5% על רקע דיווחים לפיהם קבוצת אופ"ק פלוס אינה שוקלת בשלב זה קיצוצים בתפוקתה.

הדואליות חזרו עם פער שלילי של 0.54% על מדד ת"א 35. אופקו חזרה עם פער שלילי של 2.84%, טבע עם פער שלילי של 1.68% ונובה עם פער שלילי של 1.38%.

עונת הדוחות מגיעה לסיומה

הבוקר דיווחה חברת ביג את תוצאותיה לרבעון השני לשנת 2022 ומציגה צמיחה של 14.3% ב-FFO וה-NOI גדל ב-10.8%.

קבוצת קסטרו פרסמה את הדו"חות לרבעון השני מהם עולה ירידה של 38% ברווח הנקי שהסתכם בכ-31 מיליון שקל, לעומת רווח נקי של כ-50 מיליון שקל ברבעון המקביל.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש