גדי אליקם, מנכ"ל סלע נדל"ן<br>קרדיט: אבישי פינקלשטין
גדי אליקם, מנכ"ל סלע נדל"ן קרדיט: אבישי פינקלשטין

קרן הריט סלע נדל"ן רוכשת 6 קומות משרדים ו - 90 חניות במגדלי הארבעה השוכנים ברחוב הארבעה 28 בתל לאביב, בסכום של 294.7 מיליון שקל.

הנכס הנרכש, כאמור 6 קומות משרדים, הינו בשטח של כ - 6,923 מ"ר (קומות 30 - 35 במגדל הצפוני).
הקומות מושכרות בשיעור תפוסה של 100% לשני שוכרים שונים מתחום שוק ההון וההיי-טק, עם אופציה להאריך את ההסכם ב - 5 - 10 שנים בתוספת של 3% - 10% לדמי השכירות. ההכנסה השנתית משכירות הינה כ - 16.8 מיליון שקלים.

הרכישה תמומן באמצעות מזומנים שבקופת החברה (יתרות מזומנים פנויות בהיקף של כ - 180 מיליון שקל).

שיעור התשואה ברכישה עומד על כ - 5.7% ושיעור התשואה על ההון עומד על כ- 10%.

סלע מדגישה כי מגדלי הארבעה הינם מגדלי משרדים מודרניים הממוקמים בדרום הקריה, במיקום מרכזי בין אזורי העסקים והבילויים של תל אביב. הנכס נמצא בסמיכות למתחם שרונה, מתחם TLV ורח’ אבן גבירול.

בנוסף, רכשה החברה כ - 80% מנכס מסחרי שכונתי בחולון, בתמורה לכ - 136 מיליון שקל. הנכס מושכר במלואו (שיעור תפוסה של 100%) לכ- 30 שוכרים שונים, עם אופציה להארכת ההסכמים לתקופות של 3 - 9 שנים, כאשר דמי השכירות צמודים למדד. ההכנסה השנתית משכירות מסתכמת בכ - 7.9 מיליון שקלים, ומגלמת שיעור תשואה ברכישה של כ - 5.7%.

גדי אליקם, מנכ"ל סלע נדל"ן: "אנו שמחים לעדכן על רכישת קומות משרדים במגדל הארבעה בנוסף למשרדים הקיימים במגדל הפלטינום הסמוך וכ - 80% ממרכז מסחרי בחולון, זאת תוך ניצול סביבת הריבית הנוחה שאפשרה לנו נטילת מימון זול לטובת מימוש ההשקעות. אנו ממשיכים לבחון עסקאות, במטרה לאתר הזדמנויות אטרקטיביות, להרחיב את פורטופליו הנכסים ולהשביח אותם לטובת המשקיעים שלנו״.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש