קרדיט: דורון מיטרני
קרדיט: דורון מיטרני

יום המסחר האחרון של השבוע נפתח בירידות שערים קלות במדדים המובילים על רקע סגירה שלילית אמש בארה"ב. מדד ת"א 35 נחלש 0.15%, מדד ת"א 90 יורד 0.6%. בבורסות אסיה מגמה שלילית, באירופה עליות שערים ובבריטניה לא מתקיים מסחר לרגל 70 שנות שלטון של המלכה אליזבת. החוזים העתידיים על מדדי ארה"ב עברו לעליות קלות של עד 0.35% בחוזה העתידי על מדד הנאסד"ק 100.

בין המניות המובילות את מחזורי המסחר הבוקר נמצאים הבנקים הגדולים טבע ואייסיאל. על רקע החלשות מחיר הנפט דלק קבוצה מאבדת כ 2%, נובולוג יורדת 4% במחזור נמוך, דיפלומט נחלשת 3% גם היא במחזור זניח. טבע בולטת בעליה של 2.7%, אחריה תדיראן שעולה 2% במחזור ער.

היום יתקיים עדכון המשקלות החודשי במדדי המניות, מכרז הנעילה יחל 20 דקות מוקדם יותר בשעה 16:54 והצפי הוא למחזורי מסחר ערים בנעילה.

ג’נסל עולה 7% במסחר ער ביחס לתקופה על רקע קבל הזמנה של 5 מיליון דולר למערכות החברה.

קווליטאו עולה 6% במחזור ערני ביחס לממוצע, גם היא על רקע קבלת הזמנה למערכות החברה בסך של 6.8 מיליו דולר ליצרן מוליכים למחצה מאסיה. ההזמנה מתווספת להזמנה נוספת שקבלה החברה אתמול בסך של 2.4 מיליון דולר גם היא מיצרן אסייתי.

דור אלון הודיעה על מכירה של מלוא זכויותיה בתחנת הכח בקריית גת לאו פי סי, החברה צופה רווח לפני מס שינוע בין 100-175 מיליון שקלים.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש