קרדיט: גיא אסיאג
קרדיט: גיא אסיאג

קיסטון רוכשת נתח ב-600 מיליון ש”ח בתחנת הכוח IPM קיסטון מודיעה היום על השלמת רכישת חלקיהן של קרן נוי, הפניקס  ולאומי פרטנרס בתחנת הכחIPM , שהינה בעלת טכנולוגיה מהמתקדמות בישראל ובהספק של 451 MW.

 

קמטק עוקפת בסנט אחד את התחזית הרווח התחזית לרבעון ראשון עם מכירות של 75-76 מיליון דולר, קצב הכנסות מעל 10% משנת 2021, החברה שילמה מס עבור רווחים כלואים על מנת לחלק דיב’ - מזומנים בהיקף 400 מ’ ד’.

 

מאקרו ישראל: קצב השכר עולה ברמת 4% זאת לעומת גל ההתייקרויות במשק, רק החשמל עלה ב-5.7% אשר אמור להשפיע ברמה גבוהה על כלל שרשראות האספקה ממפעלים קמעונאים ועוד אשר יגלגלו את העלויות לצרכן הסופי.

 

בנק ישראל צפוי לגלות יותר סבלנות מאשר בארה”ב ובאירופה בימים האחרונים נושא האינפלציה חזר למרכז הבמה על רקע שילוב של עליית מחירי האנרגיה, יחד עם הצהרת כוונות של ספקיות המזון להעלות מחירים. הרגישות הציבורית גוברת.

 

תוכנית הממשלה תגרום להקלה חלקית אך לא באופן מידיי התהליכים האינפלציוניים בעולם אינם אחיזת עיניים. מחירי הסחורות מזנקים לשיאים שלא נראו שנים והשיבוש בשרשראות האספקה חסר תקדים באופן ששומר על עלויות שילוח גבוהות.

 

סייברארק מנפצת את התחזית רווח ועולה 10% בטרום החברה דיווחה 0.28 סנט למניה לעומת צפי אנליסטים של 0.16 סנט, החברה עוברת למודל מינויים ורוצה להגיע ל-85% עד לאמצע שנת 2022

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש