טראקנט מתכבדת לדווח כי ביום 18/1/2022 התקשרה חברת הבת בבעלות מלאה של החברה ברומניה בהסכם עם חברת  SRL KYNITAמרומניה לשימוש בפלטפורמת טראקנט לתקופה של שנה אחת החל מפברואר 2022,מתוכה 30 יום תקופת ניסיון ללא תמורה. תקופת ההסכם תוארך מאליה לשנה נוספת בכל פעם אלא אם יודיע מי מהצדדים על רצונו שלא לחדש את תקופת ההסכם.

לאחר תקופת הניסיון ישלם הלקוח בגין השימוש בפלטפורמת טראקנט סך של 5 יורו בגין כל הזמנת הובלה ברומניה או בינלאומית, שמבוצעת באמצעות פלטפורמת טראקנט. בנוסף החברה עודכנה שלאחר תקופת הניסיון לשביעות רצון הלקוח תחתם תוספת להסכם לפיה על כל התאמה חכמה שתבוצע באמצעות פלטפורמת טראקנט תגבה החברה מקבלני ההובלה הרשומים במערכת סך של %5 מעלות ההובלה.

למיטב ידיעת החברה, הלקוח הינו יצרן של מדללים, ממיסים, דבקים, חומרי חיטוי, ופתרונות נוספים בתעשייה הכימית תוך התמקדות בתעשיית הרכב ולהערכת החברה צורך מאות הובלות בשנה. בהסכם התחייב הלקוח ליידע את ספקי שירותי ההובלה הקשורים עמו על שימושו בפלטפורמת טראקנט ולסייע בתקשורת עימם לשם רישומם בפלטפורמת טראקנט

 

מר חנן פרידמן מייסד ומנכל החברה:  "המטרה שלנו לחדור לכמה שיותר לקוחות באירופה בתחומים שונים המשתמשים בשרותי משנה להובלה והיתרון הגדול שיכירו את המערכת והפתוח הייחודי של טראקנט, הפעם חתמנו על הסכם עם חברה מרומניה הפעילה ברחבי אירופה ולה מאות נסיעות בשנה

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 1
    טראקנט - הכסף הגדול

    אינו טמון ב-5 אירו להובלה אלא ב"על כל התאמה חכמה שתבוצע באמצעות פלטפורמת טראקנט תגבה החברה מקבלני ההובלה הרשומים במערכת סך של %5 מעלות ההובלה".
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • הדיוט
    • 19/01/2022 14:36