חברת תיווך הנדל"ן הבין לאומית eXp, חלק מתאגידeXp World Holdings, הפועלת ב-18 מדינות ונכנסה לאחרונה לפעילות בישראל, מודיעה על תוצאותיה לרבעון השלישי והן שוברות שיאים:

הכנסות החברה הגיעו לשיא של 1.1 מיליארד דולר, עלייה של 97% לעומת הרבעון המקביל אשתקד

הרווח לפני מס עלה ב-70% ל 79.5 מיליון דולר

ה- EBITDA עלה ב-98% ל-23 מיליון דולר

בשל התוצאות הודיעה החברה שתשלם לבעלי המניות דיבידנד של $0.04 למניה. על פי מודל שיתוף ההכנסות הייחודי של החברה, סוכני הנדל"ן שלה מתוגמלים במניות ויהיו זכאים לדיבידנד.

בנוסף היו לחברה תוצאות תפעולית מרשימות ביחס לרבעון המקביל אשתקד:

מספר סוכני הנדל"ן (המתווכים) של החברה המשיך לעולת והגיע ל 65,269, עלייה של 85%. החברה היא הצומחת ביותר בתחום תיווך הנדל"ן בעולם.

מספר העסקאות שסגרו סוכני החברה עלה ב-72% ל- 130,029.

שווי עסקאות הנדל"ן שמכרה החברה הגיע ל 46.6 מיליארד דולר, גידול של 97%.

החברה הרחיבה את פעילותה לשתי מדינות חדשות ברבעון השלישי, גרמניה ופנמה, ובכך עלה מספר המדינות שבהן היא פעילה ל-19.

 

תוצאות אלה מבטאות רבעון שני ברציפות של צמיחה דרמטית. ברבעון הקודם ההכנסות עמדו על מיליארד דולר, עלייה של 183% ביחס לרבעון המקביל ב-2020, ורווח הנקי עלה ב 133% ל-79.9 מיליון דולר.

החברה מציעה לסוכניה מגוון של כלים ופתרונות וכלים דיגיטליים הכוללים מערכת ניהול לקוחות (CRM) מתקדמת ונוחה שמסייעת במעקב אחרי לידים; הפניות ומכירות מתחברת לרשתות חברתיות במערכת העולמית של eXp; קורסים והכשרות נרחבות על מכירת נדל"ן ממומחים בעלי ניסיון מרחבי העולם; הפניות לנכסים למכירה ברחבי העולם ואפשרות לנטוורקינג ושיתופי פעולה עם סוכני נדל"ן של eXp במדינות רבות בעזרת פלטפורמה תלת מימדית מתקדמת; ושימוש בעיצוב המוכר של eXp עבור כלי שיווק החל מכרטיסי ביקור ועד מודעות מכירת נכסים.

מאז תחילת פעילות החברה בישראל בחודש יולי הצטרפו לחברה עשרות סוכני נדל"ן מנוסים. בין הסיבות שהם מציינים להצטרפותם: המבנה הארגוני של החברה, המאפשר התרחבות עסקית נוספת במקביל להתרחבות האישית;  השקיפות, מהירות הגדילה של החברה , והאנשים המעורבים בהצלחתה; מודל החברה שמהווה פלטפורמה חדשנית ויעילה שנותנת ערך מוסף ועתיד התפתחותי ומתגמל למקצוע התיווך; הקונספט הווירטואלי של eXp מייתר את הצורך במשרדים

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש