קרדיט: depositphotos
קרדיט: depositphotos

בורסות ארה"ב צפויות לפתוח את יום המסחר בעליות שערים קלות לאחר יומיים של ירידות שערים. אמש ננעל המסחר בירידות יום שני ברציפות לאחר נתון אינפלציה מדאיג שהראה על קצב שנתי של 6.2% הרבה מעל לצפי והגבוה ביותר מ 1990. תשואות אגרות החוב ממשיכות לעלות גם היום וחזרו סמוך מאוד ל 1.58% תשואה ל 10 שנים.

המסחר בבורסות אסיה ננעל במגמה מעורבת, הניקיי היפני עלה 0.6%, מדד הקוספי הקוריאני עלה 0.2%. באירופה יציבות, הדקס והקאק עולים 0.1% כל אחד הפוטסי הבריטי מתחזק ב 0.3%.

חבית נפט מסוג לייט קרוד יורדת אחוז לרמה של 80.7 דולר. מחיר אונקיית זהב ממשיך לעלות לרמה של 1858 דולר.

מניות בכותרות:

ריביאן (RIVN) עולה 6% במסחר המוקדם לאחר שאמש זינקה 29% ביום המסחר הראשון שלה. יצרנית הרכבים החשמליים משכה את שאר החברות כמו ניאו ופיסקר.

ביונד מיט (BYND) חברת תחליפי הבשר צוללת 20% במסחר המוקדם לאחר שדיווחה על הפסד כפול מהצפי כמו גם החמיצה את תחזית ההכנסות.  

אפירם (AFRM) מזנקת 27% במסחר המוקדם לאחר שדיווחה על שיתוף פעולה עם אמזון. החברה מספרת פתרון תשלום של קנה עכשיו שלם אח"כ. החברה פרסמה דוחות עם הכנסות שעקפו את התחזיות והפסידה בהתאם לתחזית.

וולט דיסני (DIS) נופלת מעל 5% במסחר המוקדם לאחר שאמש לאחר המסחר פרסמה דוחות עם פספוס בשורת הרווח וההכנסות. החברה פרסמה גיוס לקוחות חלש לשירות הסטרימינג דיסני + והשוק מתאכזב מאוד בשלב זה.

במבל (BMBL) מתרסקת 9% במסחר המוקדם לאחר שפספסה ודיווחה על הפסד של 6 סנט מול צפי של 0. הכנסות של החברה לעומת זאת יצאו מעל לתחזיות.

טסלה (TSLA) עולה 2% במסחר המוקדם לאחר שעלתה אתמול 4% במהלך המסחר. איילון מאסק מכר מניות בשווי של 5 מיליארד דולר בשבוע האחרון לפי דוח שהוגש לבורסה. הוא ממשיך להחזיק 166 מיליון מניות של טסלה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש