בורסות ארה"ב פתחו את המסחר בעליות שערים על רקע המשך המגמה החיובית של מניות הטכנולוגיה בראשות אפל. מדד האס אנד פי 500 ננעל אמש בירידות קלות לאחר 7 ימים רצופים של עליות שערים לשיא חדש ברמה של 3,500 נקודות.

 

בורסות אירופה נסחרות במגמה חיובית, הדקס עולה ב-0.4%, הקאק הצרפתי עולה 0.1% בבריטניה ירידות שערים של 1.3%. באסיה ננעלו הבורסות בעליות קלות, הניקיי היפני ננעל ללא שינוי, הונג קונג גם כן ננעלה ללא שינוי, הקוספי בקוריאה ננעל בעליה של 1% ומדד שנחאי התחזק 0.44%.

 

חבית נפט מסוג לייט קרוד עולה למחיר של 43 דולר לחבית. הזהב עולה לרמה של 1,987 דולר לאונקיה ומתקרב שוב אל עבר 2,000 דולר.

 

מניות בכותרות

טסלה (TSLA) מתכננת גיוס של 5 מיליארד דולר במניות, מספר בנקים מובילים ימכרו מניות מעת לעת לפי הוראות החברה.

 

זום וידאו (ZM) מניות החברה מזנקות 35% במסחר המוקדם לאחר דוחות חזקים לרבעון השני שפורסמו אמש. החברה דיווחה על רווח של 92 סנט למניה מול צפי של 45 סנט. הכנסות החברה עקפו את התחזיות והחברה מעלה את תחזית ההכנסות ב-30% בעקבות המשך ביקוש למוצרי החברה.

 

שלומברגר (SLB) החברה תמזג את עסקי הפראק בצפון אמריקה עם חברת ליברטי אוול פילד (LBRT) והיא תחזיק 37% מהחברה הממוזגת. העסקה למיזוג מגיעה על רקע ירידה משמעותית בפעילות שירותי שדות הנפט על רקע מגפת הקורונה וירידה בביקוש.

 

וול מארט (WMT) החברה תשיק החודש את תוכנית החברות שלה שתקרא וול מארט פלוס. התוכנית צפויה לצאת לפועל ב-15 לחודש והיא תהווה מתחרה ישירה לתוכנית המנויים אמזון פריים. המחיר השנתי יהיה 98 דולר, זול בכ-21 דולר מאמזון פריים. חברי התוכנית יהנו ממשלוח בחינם בקניה מעל 35 דולר.

 

ביונד מיט (BYND) החברה קבלה העלאת המלצה ממכירה לנייטרלי מהכלכלנים של סיטי בנק.

 

אפל (AAPL) לפי מקורות ששוחחו עם סוכנות בלומברג החברה ביקשה מהספקים שלה להתכונן לייצור של 75 מיליון אייפונים שתומכים ברשת G5.

 

חברות התעופה אמריקן איירליינס (AAL), ודלתא איירליינס (DAL) הגיבו אמש בזמן המסחר להודעה של יוניטד איירליינס (UAL) בדבר ביטוח עמלת שינוי מסלול לכרטיס טיסה שנרכש וגם הן ביטלו את העמלה הקיימת. החברות צפויות להמשיך ולרכז עניין במהלך המסחר.

 

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש