04:09
שבת21 בפברואר 2026
כתבות נוספות
קרדיט: גדי סיארה
חוגג על המלאי התקוע: סמוטריץ’ מנכס לעצמו קרדיט על ההנחות של רשתות האופנה... המשך     

סקירת בוקר
סקירת בוקר 03.11.2009
03/11/2009 | avijakub
לאחר מספר ימים של ירידות שערים חדות יחסית , סוגרים מדדי ת”א אתמול את המסחר במגמה מעורבת.
מדד המעופ עלה כחצי אחוז , מדד הבנקים ירד קלות ואילו מדד הנדלן עלה מינורית.
מחזורי המסחר היו ברמת הממוצע ונמוכים מיום מסחר קודמ.

טכני-

כנאמר בסקירה האחרונה , מדד המעופ- לטווח הקצר שבר , תמיכה שך מסגרת התעלה העולה ממרץ , אולם עדיין ישנה תמיכה של רצועת 997-1000 , מתחת -בשילוב ממוצע 50. -שם נקודת המבחן של המדד כתמיכה לטווח המיידי.
אתמול השכיל המדד , להישאר מעל רצועת התמיכה ולמעשה אתות השורט הברור נדחה בשלב זה עד לשבירת תמיכת רצועה זו.
בכל מקרה המדד נמצא לדעתי - עדיינ תחת אתות שלילי לטווח הקצר , כך שאני רואה מצב לשבירת תמיכת הרצועה הנ”ל.
ללא קשר , לטווח הקצר \ מיידי , המדד עדיין תחת מהלך עולה , והמימוש שאנו רואים כעת אינו מבטל בשלב זה את התנועה העולה לטווח הארוך יותר. ( אם יימשכו הירידות מתחת לרמה מסוימת -בהחלט גם משפט זה , ישתנה )..
ההתנגדות הקרובה כרגע של המדד נמצאת ברמת 1007 , ויכולת לייצור שיא יורד בשלב זה בהחלט קיימת , עקב מתנדים מהירים שנמצים ברמות קרקעית , אולם לא הייתי מציע לבנות על מהלך שכזה , שיכול להיות מאוד קצר.

תמונת מתנדים-
איטיים- במהלך יורד...RSI - מתחת לרמת האיזונ.
מהירים- ברמות נמוכות......\קרקעית..........
PSAR - יורד ...MFI - נע סביב רמת רמת האיזונ בשלב זה.
בולינגר- המדד מצוי בתחתית הרצועה התחתונה...
ממוצעים -19\39- עדיינ תחת מהלך עולה , אולם ניכרת נטייה לסיבובם מטה בשלב זה.
ממוצעים 200\400- עדיינ תנועה של הראשון מלמטה למעלה , לחיתוך ממוצע 400= אתות חיובי לטווח הארוכ.

פוינט-
אתמול נשאר המדד לל”ש על הגרפ , תוך שהוא נמצא על תמיכת רמת 1000. שבירה ייתן אתות לרמת התמיכה על 940 . התנגדות על 1050.
אינדיקטורים-כולם בהיצע.......גם אלה שלטווח הקצר וגם אלה שלטווח היותר מכך...........
איתותי מניות - רוב לשליליים.

לסיכום-
מדד המעופ עדיין נמצא לדעתי , תחת אתות שלילי לטווח הקצר - עד שלא יוכח אחרת , שבירת תמיכת רצועה 997-1000 חשובה לאתות שלילי המשכי בשלב זה , כאשר אני מניח שנראה שבירה שכזו השבוע.


מט”ח-
אתמול , הדולר נחלש קלות מול האירו , כאשר עדיין התמיכה של קו מגמה עולה שרירה וקיימת , כל שכך החלשות הדולר עדיינ קיימת כתמונה הראשית.
היינ היפאני נחלש קלות מול הדולר , אולם עדיינ מתחת לרמת 92 יין לדולר , כאנ התמונה הכללית מצביעה על התחזקות היינ מול הדולר.

סחורות -
נפט- כעת ברמת 78.2 כאשר , נמצא בדשדוש תוך מהלך של מימוש לטווח הקצר...תמיכה על רמת 75 , כל זמנ שמעל , התנועה העולה בתוקפ.
זהב - ברמת 1063 דולר לאונקייה כעת , כאשר תמיכה חזקה נמצאת על רמת 1026 וכל עוד מעל התנועה העולה בתוקפ.

בורסות חו”ל-
אתמול יום מעורב.............
מזרח - מגמה מעורבת .......
אירופה- עליות קלות של כחצי אחוז בממוצע....
ברZיל- לא נסחרה........
ואילו בארה”ב - המדדים עלו בכחצי אחוז בממוצע ( הרחבה בהמשך )...............

בפתיחת המסחר כעת במזרח - נוטים המדדים לתנודות קלות סביב שערי הפתיחה. -יפאנ סגורה...
דולר נחלש קלות מול האירו....יין מתחזק קלות מול הדולר.

מפת אתר
developed by Smart  designed by odedLAB
כל הזכויות שמורות לספונסר © 2016
  •  אין בסקירה זו משום המלצה לקנות את הנייר או למוכרו והעושה זאת פועל על סמך שיקול דעתו בלבד.
  •  אין לשכפל, להעתיק, לתרגם, לצלם, להקליט או להעביר בכל צורה שהיא כל חלק מן החומר אלא באישור מפורש בכתב מן המחבר.
  •  האתר מתאים לצפיה ברזולוציה 1024x768
  •  נתונים בורסאיים מסופקים ע"י גלובס