דלק קבוצה הינה חברת ניהול החזקות בארץ ובחו"ל בשליטת איש העסקים יצחק תשובה. החברה פועלת בעיקר בתחומי הגז ונפט, תחנות דלק תחנות כח ועוד. החברה נסחרת במדד ת"א 35 לפי שוק של 4.7 מיליארד ₪.
החברה מככבת בכותרות בתקופה האחרונה בעיקר בשל רכישה חוזרת של מניות שמבצעת החברה עצמה ובעל השליטה באופן פרטי יצחק תשובה. ועל רקע המומנט השלילי בסקטור האנרגיה בארץ ובעולם.
ניתוח טכני
מניות החברה נסחרות תחת לחץ של מוכרים תקופה ארוכה מאוד כשהיום המניה חוזרת לשפל האחרון למרות רכישות חוזרות של מניות וניסיון לבלום את ההתדרדרות במחיר של המניה.
מהבחינה הטכנית התיקון האחרון בנייר היה קצר מאוד ובדק את השפל אשר נשבר בחודש שעבר סביב רמה של 46,000 נקודות. אזור התמיכה על הגרף נמצא סביב 40,000 נקודות למרות נמוך תוך יומי שנקבע החודש ברמה של 38,750.
נעילה מתחת ל 40,000 נקודות תהיה שלילית שכן תקבע סגירה בנמוך שנתי ותקופתי חדש ולמעשה תפתח יעד יורד מחודש למניה. יעד מלא של התבנית נמצא באזור של 30,000 נקודות, עם אפשרות לעצירת ביניים ברמה של 35,000 ואזור תמיכה משנת 2012 סביב 32,000 לערך.
החזקה על התמיכה יכולה להוציא תיקון אולם להערכתי הוא רק ידחה את הקץ מהבלתי נמנע וזה רמות שפל חדשות.

דלק קבוצה – גרף יומי
בהצלחה לסוחרים.
***
מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.