חטיבת היועצים בחברת טלדור זכתה במכרז של קופת חולים לאומית למתן שירותי ייעוץ בתחומי טכנולוגיית המידע והתקשוב. מדובר במכרז לחמש שנים בהיקף כולל של כ-13 מיליון שקל.
קופת חולים לאומית מספקת סל נרחב של שירותי בריאות לכ-700,000 מבוטחים בכ-325 סניפים. טלדור מספקת לקופת חולים לאומית יועצי מחשוב מאז שנת 2007. במסגרת המכרז החדש תעמיד טלדור לקופת חולים לאומית יועצי מחשוב אשר יספקו לקופה שירותי פיתוח תוכנה, אפיון, תמיכה והדרכה בטכנולוגיות BI, AS-400 RPG, דוט.נט ועוד, במרכז מערכות המידע של קופת חולים לאומית בתל אביב.
"אנו מודים לקופת חולים לאומית על האמון המחודש בטלדור", אמר שלמה אוזנה, סמנכ"ל קבוצת מערכות בטלדור. "טלדור שמחה להעמיד לרשות קופת חולים לאומית את בסיס הידע הנרחב שלה בתחום מערכות מידע ותקשוב, אשר יסייעו לקופה להעניק סל נרחב של שירותי בריאות לכ-700 אלף מבוטחיה בכ-325 סניפים ברחבי הארץ".
מלומית נמסר בתגובה לדברים הללו כי " אכן לאומית שירותי בריאות פרסמה מכרז ליועצים בתחומי מערכות המידע (תכניתנים, בודקי תכנה וכו’). חברת טלדור היא אחת מ 5 חברות שזכו במכרז.
למכרז אין היקף כך שלא ניתן לאמוד את סך היקף העסקים שלנו מול חברה ספציפית בשנה מסוימת ובוודאי לא לאורך תקופת ההסכם שהיא כאמור 5 שנים.
חברת טלדור מספקת לנו גם היום יועצים במסגרת מכרז קודם שהם זכו בו. היקף הפעילות שלנו מולם בשנת 2010 היה בסדרי גודל של כ - 2 מיליון ₪. אנו מעריכים שהם הניחו שההיקף ישמר לאורך 5 השנים הקרובות וכך הגיעו למספר הכולל של 13 מיליון ₪. ברור מאליו שאנחנו לא מתחייבים שזה המצב, בהחלט ייתכן שהיקף הפעילות השנתית שלנו מולם ב 2011 ובשנים שאחרי זה יהיה קטן מהיקף הפעילות ב 2010.