בורסת היהלומים הישראלית החלה בקמפיין לעידוד מכירת יהלומים טבעיים, מטעם פדרציית היהלומים העולמית. במסגרת הקמפיין יתפרסם היום סרטון ראשון שהפיקה הבורסה הישראלית תחת הסלוגן WE LOVE NATURAL DIAMONDS ברשתות החברתיות, ויופץ ע"י בורסות היהלומים ברחבי העולם. הסרטון הוא יריית הפתיחה של קמפיין עולמי שנועד להציג לציבור הצרכנים את ההבדלים המשמעותיים בין יהלומים טבעיים, שהינם בני מיליארדי שנים ובני קיימא, לבין יהלומים סינתטיים המיוצרים במפעלים אשר חודרים לאחרונה לשווקים.
יורם דבש, נשיא בורסת היהלומים הישראלית: "בורסות היהלומים פותחת בקמפיינים ייעודיים ברשתות חברתיות ובאמצעי התקשורת לקידום מכירת יהלומים טבעיים. הצרכנים צריכים להיות מודעים לערך האמיתי של המוצר שהם רוכשים. באמצעות קמפיינים לעידוד רכישת היהלומים הטבעיים ברחבי העולם, בכוונתנו להבהיר את היתרונות הייחודים של יהלומים טבעיים לציבור הרחב. אנחנו גאים על כך שהבורסה הישראלית היא זו שמובילה את הקמפיין הזה ברמה העולמית".
יורם דבש, נשיא בורסת היהלומים הישראלית אמר: "בורסות היהלומים פותחות בקמפיינים ייעודיים ברשתות חברתיות ובאמצעי התקשורת לקידום מכירת יהלומים טבעיים. הצרכנים צריכים להיות מודעים למה שהם קונים כמו גם לערך האמיתי של המוצר שהם מקבלים. באמצעות קמפיינים לעידוד רכישת היהלומים הטבעיים ברחבי העולם, בכוונתנו להבהיר את היתרונות הייחודים של יהלומים טבעיים לציבור הרחב. אנחנו גאים על כך שהבורסה הישראלית היא זו שמובילה את הקמפיין הזה ברמה העולמית".