יום המסחר הראשון לשבוע זה נפתח בירידות שערים בדומה למגמה בעולם בסוף השבוע בבורסות המרכזיות בעולם. בניו יורק ירדו המדדים בהובלת מניות השבבים. מדד דאו ג’ונס ירד 0.07%, SP500 איבד 0.16% ומדד הנאסד"ק נחלש 0.52%, על רקע המתיחות עם סין סביב שיחות הסחר וסביב חוק ההסגרה בהונג קונג שמעלה חששות לחוסר יציבות באזור.
באירופה ננעל המסחר בירידות שערים על רקע המתיחות במזרח התיכון וחילופי ההאשמות בין ארה"ב לאיראן בעקבות פיצוץ שתי מיכליות הגז במפרץ עמאן ביום חמישי. הדקס הגרמני איבד 0.6%, פוטסי ירד 0.3% והקאק נחלש 0.15%.
מניות הארביטראז חוזרות לתל אביב עם פער שלילי גדול של 0.5%, כשבראשן טבע שחוזרת עם פער גדול של 6.5%על רקע פרשת האופיאטים באוקלהומה. נייס חוזרת עם פער שלילי של 1.6%, אי.אפ.אפ עם פער שלילי של 1.4% ופריגו חוזרת עם פער שלילי של 0.8%. מנגד, אורמת חוזרת עם פער חיובי של 0.7% ואלביט מערכות חוזרת עם פער חיובי של אחוז.
יום המסחר האחרון בתל אביב הסתיים בעליות שערים, מדד תל אביב 35 עלה 0.98%, תל אביב 125 הוסיף 0.86%, מדד הנפט התחזק 0.27%, הנדל"ן עלה 0.5% ומדד הבנקים זינק 1.4%.