דירוג הערים המובילות בתמ"א 38 בשנת 2018, מעלה כי תל אביב מובילה בתמ"א 38. הנתונים פורסמו במסגרת דוח שנת 2018 מטעם הרשות הלאומית להתחדשות עירונית. 81 מבנים בתל אביב קיבלו היתר בשנת 2018 לתמ"א 38, מתוכם 40 מבנים קיבלו היתר לחיזוק ותוספת, ו - 41 מבנים קיבלו היתר להריסה ובנייה מחדש.
במקום השני ניצבת חיפה, בה 59 מבנים קיבלו היתר לתמ"א 38. מתוכם,27 מבנים קיבלו היתר לחיזוק ותוספת ו - 32 מבנים קיבלו היתר להריסה ובנייה מחדש. הערים הבאות ברשימה: רמת גן עם 47 היתרים, חולון עם 46 היתרים, ירושלים עם 35 היתרים, אשדוד עם 34 היתרים וגבעתיים עם 25 היתרים.
ביחס לגודל העיר, העיר אשדוד היא המובילה.
יצויין כי בבחינת היתרים לפרוייקטים של פינוי בינוי, תל אביב היא העיר המובילה. אחריה ברשימה יהוד - מונסון ואחריה קרית אונו, אשר מובילה במספר היתרים לפינוי בינוי ביחס לגודל האוכלוסייה בעיר.