דלק קבוצה הינה חברת ניהול החזקות בארץ ובחו"ל. החברה פועלת בתחומי הגז ונפט, תחנות דלק, פיננסים וביטוח, רכב, תחנות כח ועוד. בין אחזקותיה העיקריות אם זה באופן ישיר או באמצעות חברות בנות ניתן למצוא לא מעט חברות ציבוריות כמו, דלק אנרגיה, דלק קידוחים, דלק רכב, חברת הביטוח הפניקס וכהן פיתוח. החברה נסחרת במדד ת"א 35 לפי שוק של 7.2 מיליארד ₪.
מניות החברה נסחרות במומנט שלילי בשבוע האחרון לאחר מספר הודעות שליליות. לפני יומיים דיווחה החברה על ביטול עסקה במפרץ מקסיקו עקב זכות סירוב של אחת המשתתפות ויום קודם לכן דיווחה החברה על נטישת קידוח טאו במפרץ מקסיקו ואיטומו באופן זמני. הסיבה לכך לפי לשון ההודעה היא שתנאים גיאומכניים מורכבים הביאו להחלטה.
מהזווית הטכנית, השוק לא נשאר אדיש לאירועים האחרונים ושלח את מניות החברה מרמות השיא השנתיות לירידות שערים חדשות שנמשכות זה היום השביעי ברציפות. אין ספק שהמניה נסחרת במומנטום שלילי, אולם כדאי לשים לב שהמחיר מתקרב לאזורים חזקים מאוד סביב 59,000-60,000 שם שוכנת תמיכה אופקית (60,000), תיקון פיבונאצ’י 61.8 ברמה של 59,000 נקודות למהלך מ- 51,500 לשיא האחרון סביב 70,000 נקודות וכן ממוצע 200 סביב רמה של 59,900 נקודות לערך.

דלק קבוצה – גרף יומי
בשלב זה המומנט במניה ובשוק בכלל שלילי מאוד. לחובבי התיקונים, אפשר להמתין להיפוך ואולי לסחור תיקון עולה. להערכתי המניה תנסה להוציא תיקון עולה, רק השאלה היא מתי ועד לאיזו רמה, אבל תיקון כזה יהיה בשביל רמות נמוכות יותר בהמשך.
בהצלחה לסוחרים