בנימין נתניהו<br>קרדיט: פלאש90, יאיר שגיא
בנימין נתניהו קרדיט: פלאש90, יאיר שגיא

ראש הממשלה בנימין נתניהו בטקס הרמת כוסית עם עובדי משרד ראש הממשלה לרגל ראש השנה: "אנחנו חיים באזור מאתגר - ואנחנו יכולים לו. אנחנו מכים באויבינו כשצריך, ואנחנו מסוגלים להכות בהם עוד יותר. אנחנו מגנים על גבולותינו ואנחנו גם דואגים לטפל באיומים כשהם רחוקים יותר ועדיין לא הגיעו אלינו, בבחינת "ראה את הנולד" - הקדם את הרעה. אנחנו עושים זאת.

 

"אבל אני חייב להגיד לכם שתוך כדי זה שאנחנו עושים את זה, אנחנו רוכשים ידידים מרחבי העולם וגם בתוך האזור כאן. הם רואים את העוצמה שלנו, הם רואים את המחויבות שלנו להגן על המדינה שלנו, לפתח אותה, להפוך אותה לכוח כלכלי וטכנולוגי, כוח צבאי ומודיעיני, וזה מביא לנו חברים. מי כמוכם, עובדי משרד ראש הממשלה, יודעים זאת. כי האוהל הזה זה כמו תחנת רכבת - מגיעים כל יום, כמה פעמים ביום, מאות ממנהיגי העולם", דברי רה"מ.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 1
    כמה שהם שונים משמיר או בגין

    ברק, נתנינהו... דיבורים ודיבורים... שמיר ובגין - מעשים ובשקט... ואני לא בא להעלות דיון כלשהו, אלא לציין את אופיים השונה באופן קיצוני של האנשים שבראשות המדינה דאז והיום.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • kdwolf
    • 04/09/2018 14:23