משה כחלון<br>קרדיט: פלאש90, יונתן זינדל
משה כחלון קרדיט: פלאש90, יונתן זינדל

במסגרת מכרזי מחיר למשתכן, שווקו בהצלחה שני מתחמים בשכונת שער הגיא ביוקנעם עילית לבניית 300 יח"ד למגורים בבניה רוויה - 110 יח"ד מתוכן במסלול מחיר למשתכן, והיתר בשוק החופשי. הזוכים הם אבני דרך יהלום עפולה בע"מ ושובל מתחמי מגורים בע"מ. מדובר בשיווק שני של מתחם ששיווקו הקודם לא צלח. במכרז הנוכחי הוחלט, לראשונה, על מתווה של מכרז ללא הצגת מחיר מקסימום למ"ר דירתי.

 

להלן ניתוח מחירי דירות לפי שטחי דירות שונים: מחירי הדירות ביקנעם עלית מבטאים הנחה של 19 אחוז ממחיר דירות דומות בשוק: המחיר התחלתי לדירת 85 מ"ר יעמוד על 845,636 ש"ח. המחיר התחלתי לדירת 100 מ"ר יעמוד על 980,578 ש"ח. המחיר התחלתי לדירת 120 מ"ר יעמוד על 1,160,501 ש"ח. הדירות כוללות מרפסת, מחסן וחניה.

 

השכונה החדשה ביוקנעם עלית תכלול, מלבד מגורים, גם מבנים למשרדים, שרותי רווחה, בנייני ציבור, אזור מסחר, פארק כלל עירוני וחורשה טבעית.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש