פואמיקס פרמצבטיקה בע"מ (NASDAQ: FOMX), חברת פרמצבטיקה המתמחה בפיתוח ומסחור תרופות למחלות עור על בסיס פלטפורמת קצף הנמצאות בשלבי פיתוח קליניים מתקדמים, גייסה כ-16.2 מיליון דולר לפני הוצאות הנפקה, באמצעות הקצאת מניות רגילות של החברה לאורבימד.

 

ב-13 באפריל 2018, פואמיקס נכנסה להסכם רכישת מניות עם אורבימד, במסגרתו הסכימה החברה להנפיק ולמכור, בהצעה רשומה, 2,940,000 מניות רגילות שלה, בערך נקוב של 0.16 ש"ח למניה, במחיר של 5.5 דולר למניה, המשקף פרמיה על מחיר הסגירה האחרון של המניה בשוק. תמורת ההנפקה ברוטו הסתכמה לסך של כ-16.2 מיליון דולר, לפני הוצאות הנפקה. ההנפקה והמכירה של המניות צפויה להיסגר ב-16 באפריל, בכפוף למספר תנאי סגירה מקדימים.

 

בהתאם להסכם הרכישה, המניות מוקצות תחת טופס S-3, אשר הוגש לרשות ניירות ערך האמריקאית (SEC) ב-2 באפריל, ונכנס לתוקף ב-12 באפריל.

 

אורבימד הסכימה לתקופת חסימה של 60 יום ממועד ההסכם, במסגרתה הסכימה אורבימד לא למכור את המניות, לא להיכנס לעסקאות בנגזרים בקשר עם המניות או לגלות בפומבי כוונה לעשות אחד מאלה, ללא אישור בכתב מהחברה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש