תיא השקעות מודיעה כי ביום 6 במרץ 2018 נערך מכרז לקבלת התחייבויות מוקדמות ממשקיעים מסווגים בקשר עם הנפקה אפשרית של אג"ח ב’ של החברה. במסגרת המכרז הוצעו למשקיעים מסווגים יחידות הכוללות 1,000 ₪ ע.נ. אג"ח ב’ כל אחת בדרך של מכרז על מחיר היחידה.

 

במסגרת המכרז הוגשו התחייבויות מוקדמות של משקיעים מסווגים לרכישת כ-131,757 יחידות בשווי כולל של כ-132 מיליון ₪, מתוכן החברה בחרה להיענות להתחייבויות מוקדמות על ידי משקיעים מסווגים לרכישת 48,480 יחידות (הכוללות 48,480,000 ₪ ע.נ. אג"ח ב’) בשווי כולל של 49,546,560 ₪ במחיר ליחידה של 1,022 ₪. יצוין, כי ההתחייבויות המוקדמות לרכישת יחידות במחיר הסגירה נענו במלואן.

 

מחיר הסגירה כאמור יהווה את מחיר היחידה המזערי במסגרת הצעה לציבור של אג"ח ב’ אשר אם תוצע תיעשה בדרך של הצעה אחידה במסגרת דוח הצעת מדף שיפורסם מכוח תשקיף המדף של החברה מיום 3 באוגוסט 2017 ,אשר פורסם ביום 2 באוגוסט 2017. מחיר היחידה הסופי ייקבע במסגרת ההצעה לציבור, אם תתקיים.

 

אין באמור לעיל כדי ליצור אינדיקציה או התחייבות מצד החברה לביצוע הצעת אג"ח ב’ ואין בו משום הצעה לציבור או הזמנה לרכישת ניירות ערך של החברה. אין כל וודאות באשר לביצוע הצעת אג"ח ב’ בפועל, היקפה, תנאיה או מועדה.

 

הצעת אג"ח ב’ ופרסום דוח הצעת המדף, אם יפורסמו, כפופים לקבלת כל האישורים הנדרשים על פי דין, לרבות אישור הבורסה לניירות ערך בתל אביב בע"מ לרישום למסחר של אג"ח ב’ ולפרסום דוח הצעת מדף אשר למועד זה טרם התקבלו.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש