בצלאל (בוצי) מכליס, נשיא ומנכ"ל אלביט מערכות <br>קרדיט: יח"צ
בצלאל (בוצי) מכליס, נשיא ומנכ"ל אלביט מערכות קרדיט: יח"צ

מגזין Aviation Week & Space Technology הודיע כי בחר באלביט מערכות יחד עם חברת Dassault Aviation כזוכות בפרס על הישגים יוצאי דופן בתחום התעופה האזרחית לשנת 2018. הפרס יוענק ב-1 במרץ, בבניין המוזיאון הלאומי, בבירת ארה"ב.

 

"אלביט מערכות ו-Dassault Aviation זכו בפרס בקטגורית אלקטרוניקה ואוויוניקה בתעופה האזרחית, על הישגיהן בפיתוח,רישיון והתקנת FalconEye, מערכת התצוגה העילית הראשונה בעולם שמשלבת נתוני טיסה סינטטיים ברזולוציה גבוהה עם וידאו הנוצר מהיתוך של מספר מצלמות מתקדמות, ומספקת לטייסים התוויה ויזואלית לנחיתה בתנאי ראות לקויים".

 

"אנו גאים על ההכרה בהישג הטכנולוגי של פיתוח מערכת הראיה המתקדמת בעולם לטייסים אזרחיים". אמר יורם שמואלי, מנכ"ל חטיבת כלי טיס באלביט מערכות. "לפרסי Aviation Week יש היסטוריה ארוכה בזיהוי ההישגים המרשימים ביותר בתעשייה ואנו נרגשים לזכות בכבוד זה".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש