הבינלאומי משיק פיקדון מובנה חדש לתקופה של 25 חודשים, בו הלקוח עשוי ליהנות ממענק המותנה בהתחזקות מדד תל-אביב בנקים ובתנודתיותו מבלי לסכן את קרן הפיקדון. הלקוח עשוי ליהנות מ- 80% מהתחזקות המדד עד עלייה של 27%, לא כולל, (מדידה בתום שנתיים, מנקודה לנקודה). שיעור התשואה המקסימאלי ללקוח הינו כ- 21.6% לתקופה (כ- 9.84% שנתי מתואם).
לצורך חישוב המענק יקבע למדד חסם בגובה 27% מעל שער הבסיס. במידה שבאף אחד מימי תקופת המדידה לא עבר שער הסגירה היומי את שער החסם, ואם שער המדד בתום שנתיים יהיה גבוה משער הבסיס – יקבל הלקוח מענק בגובה 80% משיעור עליית המדד. אם שער המדד בתום שנתיים יהיה נמוך משער הבסיס - לא יקבל הלקוח מענק. בכל מקרה, קרן ההפקדה הנומינלית מובטחת. במידה שבמהלך תקופת המדידה לפחות אחד משערי הסגירה של המדד יגע או יעלה על החסם, יזוכה הלקוח במענק של 3% לתקופה (כ- 1.43% שנתי מתואם) בתום תקופת הפיקדון. זאת, גם אם שערו של המדד בסיום המדידה ירד לעומת שער הבסיס.
מדד מניות הבנקים הינו מדד משוקלל על פי שווי שוק הכולל את 5 מניות הבנקים המסחריים בעלי שווי השוק הגבוה ביותר בבורסה בתל-אביב: לאומי, הפועלים, דיסקונט, מזרחי והבינלאומי. מאז תחילת השנה עלה המדד ב-4.3% ואילו בשנתיים האחרונות הוא עלה ב-121.1%.