קבוצת נץ מודיעה כי ביום 7 בפברואר 2018 השלימה חברה בבעלות ובשליטה מלאה (בשרשור סופי) של החברה רכישת קומפלקס מגורים הכולל 350 יח"ד במחוז דקלב, אטלנטה, ארה"ב, מצד שלישי שאינו קשור לחברה תמורת סך של כ-13,800 אלפי דולר ארה"ב.

 

על-פי נתונים שנמסרו לקונה על-ידי המוכר, סך ההכנסה השנתית המתקבלת מהנכס, למועד העסקה, בשיעור התפוסה הנוכחי, שעומד על כ-88% ,הינה כ-2,500 אלפי דולר ארה"ב. בכוונת החברה להשקיע בהשבחת הנכס הנרכש עלות כוללת של כ-5,000 אלפי דולר ארה"ב כך שסך עלות ההשקעה בנכס צפויה להסתכם בכ-19,000 אלפי דולר ארה"ב.

 

הרכישה (לרבות עלות ההשבחה) מומנה באמצעות: א. נטילת הלוואה, מובטחת במשכנתא מדרגה ראשונה על הנכס, בהיקף כולל של כ-14,550 אלפי דולר ארה"ב. ההלוואה האמורה מועמדת לקונה בשתי מנות: המנה הראשונה, בסך 10,800 אלפי דולר ארה"ב, הועמדה לקונה במועד השלמת רכישת הנכס. המנה השניה, בסך 3,750 אלפי דולר ארה"ב, הינה מסגרת אשראי המועמדת לקונה לטובת שיפוץ הנכס, כאמור לעיל, והיא תועמד לקונה בד בבד להשקעות שיבצע הקונה בהתאם לתקציב המאושר על ידי המלווה.

 

הריבית השנתית בגין ההלוואה כאמור עומדת על שיעור של כ-6% לשנה כאשר קרן ההלוואה תפרע בתשלום אחד במועד פירעון ההלוואה שהינו בחודש פברואר 2020. לקונה שתי אופציות להארכת מועד פרעון ההלוואה, לתקופה נוספת של שנה כל אחת, כך שמועד פרעונה הסופי של ההלוואה יחול לא יאוחר מחודש פברואר 2022.

 

שיעור ההחזקה של החברה (בשרשור סופי) בקונה הינו 95% . בכוונת הקונה להשלים את ההשקעה בהשבחת הנכס ועם ההגדלה הצפויה בדמי השכירות להמיר את ההלוואה האמורה בהלוואה לזמן ארוך. יתרת עלות ההשקעה בנכס, בסך של כ- 4,450 אלפי דולר ארה"ב, מומנה ו/או תמומן (כאמור לעיל) ממקורותיה העצמיים של הקונה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש