מיי סייז, המפתחת והבעלים של יישומי מדידה לטלפונים חכמים, הודיעה היום על תמחור הנפקת 3,000,000 מניות רגילות של החברה, במחיר של 2 דולר למניה. בנוסף לכך, יקבלו המשקיעים כתבי אופציות למשך חמש שנים לרכישה מצטברת של 1,5000,000 מניות רגילות במחיר מימוש של 2.65 דולר למניה.
התשואה המצטברת ברוטו של Mysize כתוצאה מן ההנפקה צפויה לעמוד על 6 מיליון דולר, לפני ניכוי הוצאות עבור חיתום ועלויות אחרות של ההצעה לציבור. Mysize מתעתדת לעשות שימוש בתשואה נטו מן ההצעה לציבור לצורך החזר חוב, הון חוזר ומטרות אחרות של החברה. ההצעה צפויה להיסגר ב-2 לפברואר, 2018 ,בכפוף לעמידה בתנאים המקובלים. Roth Capital Partners משמש כחתם יחיד בהצעה.
Mysize בע"מ מציעה את המניות וכתבי האופציות בהמשך להצהרת רישום שהוגשה והוכרה כברת תוקף ע"י ה- SEC .תשקיף משלים יוגש ל-SEC וניתן יהיה לעיין בו באתר ה-SEC. עותקים מן התשקיף המתייחס להצעה זמינים לעיון גם באמצעות Roth Capital Partners.
לא תיעשה רכישה של ניירות הערך האמורים באף מדינה או תחת כל סמכות שיפוט שבהם הצעה, שידול או מכירה כאמור ייחשבו כמנוגדים לחוק - לפני ביצוע רישום או קודם לעמידה בתנאי החוק החל בנושא ניירות ערך תחת אותה סמכות שיפוט.