שרודרס (Schroders), חברת ניהול הנכסים הגדולה ביותר בבריטניה ומהגדולות באירופה כולה, פותחת משרדים בישראל. שרודרס, הודיעה היום כי ברצונה להמשיך ולפתח את הנוכחות שלה בישראל בכדי לענות על הביקוש ההולך וגדל מצד הלקוחות.
שרודרס, מתכוונת לפתוח משרדים בתל אביב בתחילת שנת 2018 ותאתר מועמדים לתפקידי הפצה. שרודרס, מנהלת כ- 577.3 מיליארד דולר/488.3 מיליארד פאונד, נכון ל- 30.9.2017. לשרודרס 4100 עובדים ומנוהלת ע"י פיטר האריסון ולה רשת משרדים גלובליים של 41 משרדים ב- 27 מדינות (אמריקות, אירופה, אסיה והמזה"ת) ומשרדיים ראשיים בלונדון.
ג’ון טרויאנו, מנהל מערך ההפצה הגלובלי בשרודרס, מסר: "שרודרס עובדת עם לקוחות ישראלים מזה כעשור. אנו מאמינים, שנוכחות מקומית משמעה שאנו יכולים לשרת בצורה יעילה את לקוחותינו הישראלים, כמו גם, פניה ללקוחות פוטנציאליים.
בישראל, קיימת דרישה חזקה מצד משקיעים המחפשים לגוון ולהרחיב את תיק ההשקעות שלהם. לישראל, יש כלכלה דינמית ומפותחת בעלת סקטור טכנולוגי מתקדם ותעשיית ניהול נכסים הגדלה משנה לשנה. בהתבסס על עלייה בביקוש, אנו מאמינים, שיש לשרודרס הזדמנות לספק למשקיעים הישראליים גישה לפתרונות השקעה גלובליים".