יום המסחר השני לשבוע זה בבורסה בתל אביב צפוי להתנהל עם מחזורי מסחר דלילים, כאשר רוב בורסות העולם, בהן וול סטריט ושוקי אירופה, סגורות גם היום לרגל חג המולד. נזכיר כי אתמול ננעל המסחר בעליות שערים נאות, בדחיפת הזינוק במניות טבע, קבוצת בזק ומניות הסלולר. בסיום, מדד ת"א-35 עלה ב-1.85% ות"א-125 התחזק ב-1.45%, ומחזור המסחר הסתכם ב-830 מיליון ש"ח. 

 

מניית בזק תרכז עניין רב על רקע הדיווח לפיו האחים סיידוף סיכמו עם אלוביץ’ על רכישת השליטה בבזק - וממתינים לאישור הבנקים. האחים נתי ועופר סיידוף ישלמו 360 מיליון שקל במזומן - שיוזרמו לתוך יורוקום ויועברו לבנקים הפועלים, דיסקונט, והבינלאומי. ההסכם יכלול גם מחיקת חוב של יורוקום לבנקים.

 

בן משה מתקרב לרכישת אפריקה ישראל: הציע 2.4 מיליארד שקל - וזכה בתמיכת בעלי האג"ח. באסיפת בעלי האג"ח של אפריקה הוחלט לאשר את ההסדר עם בן משה ולהורות לנאמן לתת הסכמתו לכך שההסדר עם בן משה הוא זה אשר יעלה להצבעה במסגרת אספות הנושים של החברה. כחלק בלתי נפרד מההחלטה, הורו מחזיקי אגרות החוב לנאמן להגיש הודעה מתאימה, יחד עם החברה ובן משה, על בחירת ההסדר ונוסחו לבית המשפט לשם כינוס אסיפות נושים לאישור ההסדר על פי החברות.

 

כמו כן הוחלט להורות לנאמן שלא להביא להצבעה בפני מחזיקי אגרות החוב, במועד שלאחר פרסום תוצאות אסיפה זו, הצעה חדשה, בכל מבנה הצעה שהוא או הצעה נוספת או הצעה משופרת של הצעה קיימת, בין ממציעים קיימים ובין ממציעים חדשים ובין בתוספת מציעים למציעים קיימים, אלא אם, ההצעה הינה משופרת ב- 100 מליון ₪ לפחות מההסדר עם המציע הנבחר וזאת על פי חוות דעת בכתב של היועץ הכלכלי של סדרות כו’ ו-כז’.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש