CAR2G0 מקבוצת שגריר ממשיכה להתרחב: החברה זכתה במכרז לשיתוף רכבים בעיר ירושלים. על פי תנאי המכרז, במהלך 2018 תציע CAR2G0 מערך של 34 רכבים שיתופים אשר יגדל בהמשך ל-70 רכבים. תחילת הפעילות צפויה להיות ברבעון השני של שנת 2018 כאשר אורך תקופת הזכייה הינו ל 24 חודשים ובנוסף 36 חודשי אופציה.
בהתאם לאופי המכרז, עיריית ירושלים מספקת כמות של חניות ייעודיות ביחס שווה לכמות הרכבים. על חברת CAR2GO לרכוש את הרכבים ולהפעיל אותם לטובת הצרכנים לאורך כל תקופת הפרויקט.
השירות עתיד לשרת את כל מגוון האוכלוסייה בירושלים ו-CAR2GO תציע לראשונה גם רכבים אשר אינם נוסעים בשבת במטרה לשרת את שומרי השבת בעיר הבירה. החברה החלה לאחרונה להפעיל את מערך שיתוף הרכבים העירוני "אוטותל" של עיריית תל אביב. כמו כן, החברה מפעילה את מיזם הרכב החשמלי השיתופי בעיר חיפה.
גיל לייזר, מנכ"ל חברת CAR2GO, אמר היום: "אני מאוד נרגש מתוצאות המכרז. הן בשל התרחבות החברה אל ערים חדשות בישראל והן שזכייה זאת היא עוד הוכחה לכך שחברת CAR2GO הינה על הנתיב הנכון. כל עיר נוספת בישראל וקל וחומר עיר הבירה שלנו, גורמת לנו לתת שירות איכותי ונגיש יותר לקהל המנויים שלנו.
"להערכתנו, הזכייה הגיעה בשל שלוש סיבות עיקריות: ניסיון של עשר שנים בעולם שיתוף הרכבים. בתחום חדש וחדשני כמו זה, לניסיון שלנו אין תחליף. הטכנולוגיה, לחברתנו טכנולוגיה ייחודית לניהול ותפעול מערך שיתוף רכבים, אשר הינה מהמובילות בעולם, הזכייה מבססת את עליונות הטכנולוגיה שלנו. הניסיון בהפעלת מערכי שיתוף רכבים מסוגים שונים, על פי מיטב ידיעתי אנו החברה היחידה בעולם שמפעילה שלושה סוגים שונים של מערכי שיתוף רכבים: A2A, A2B, A2Z".