חברת קרדן נדל"ן מדווחת כי התקשרה בהסכם עם מוכרים פרטיים לרכישת כל זכויות הבעלות של המוכרים במגרש בשטח קרקע של כ- 6.3 דונם, המאושר לבניית שני בניינים בהיקף כולל של 138 יחידות דיור, בשכונת נווה גנים שבקריית מוצקין, בתמורה לסך כולל של כ- 48.3 מיליון ש"ח בתוספת מע"מ.

 

בנוסף, כולל ההסכם הסדר בין החברה למוכרים בקשר עם נשיאה בעלויות אגרות והיטלי הפיתוח במגרש. החברה שילמה סך של כ-10 מיליוני ש"ח, שהופקדו בנאמנות ואשר יועברו לידי המוכרים לאחר השלמת רישום הערת אזהרה לטובת החברה, או בחלוף 3 ימי עסקים מיום החתימה על ההסכם, המוקדם מביניהם.

 

השלמת העסקה ותשלום יתרת התמורה צפויים בתוך כ-120 ימים ממועד החתימה על ההסכם, עם השלמת פעולות נדרשות כקבוע בהסכם וכנגד מסירת חזקה במגרש לידי החברה.

 

בכוונת החברה להקים על המגרש שני בניינים בני 15 קומות כל אחד, בהיקף השקעה הנאמד בכ-170 מיליון ש"ח והיקף המכירות המוערך בפרוייקט, צפוי לעמוד על כ- 190 מיליון ש"ח (לא כולל מע"מ). הקרקע הנרכשת מצטרפת לעתודות מקרקעין בשני מגרשים שהחברה מחזיקה לבניית 168 יחידות דיור בקריית מוצקין, הנמצאות בשלבי פיתוח שונים.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש