ירון רוקמן, מנכ"ל אשטרום נכסים<br>קרדיט: ישראל הדרי
ירון רוקמן, מנכ"ל אשטרום נכסים קרדיט: ישראל הדרי

אשטרום רוכשת בגרמניה מספר נכסים. הראשון, בניין משרדים בעיר דיסלדורף בשטח של כ- 21,700 מ"ר ו- 468 חניות, במחיר של 41 מיליון אירו. הבניין מושכר למספר דיירים, בתפוסה של כ-75% ,לתקופת שכירות שתסתיים בין חודש יולי 2019 ועד חודש יולי 2027 ,וזאת בתמורה לדמי שכירות שנתיים בסך של כ-2.12 מיליון אירו המשקפים תשואה של כ- 5.17% על מחיר הנכס. יצוין, כי לשוכרים אופציה להשכרה לתקופה נוספת, הנעה בין שנתיים לחמש שנים. החברה צופה הכנסות נוספות מהשכרת השטחים הריקים שטרם הושכרו בסך של כ-1 מיליון אירו בשנה.

 

הנכס השני, בניין משרדים בעיר בובליגן, הממוקמת ליד שטוטגרט, בשטח של כ- 12,000מ"ר ו-300 חניות, במחיר של 25.5 מיליון אירו. הבניין מושכר לחברה בינלאומית העוסקת בייצור כלי רכב, לתקופת שכירות שתסתיים ביום בסוף שנת 2016 וזאת בתמורה לדמי שכירות שנתיים בסך של כ-1.55 מיליון אירו המשקפים תשואה של כ- 6.8%  על מחיר הנכס. יצוין, כי לשוכר בנכס שלוש אופציות של שלוש שנים כל אחת.

 

נכס נוסף הוא בניין משרדים בעיר מנהיים הממוקמת ליד פרנקפורט בשטח של כ-6,000 מ"ר ו- 83 חניות, במחיר של 8.5 מיליון אירו. הבניין מושכר למספר דיירים בתפוסה של כ- 92% ,לתקופת שכירות שתסתיים בין חודש יולי 2022 לחודש פברואר 2022 ,וזאת בתמורה לדמי שכירות שנתיים בסך של 683 אלף אירו המשקפים תשואה של כ- 8% על מחיר הנכס. יצוין, כי לשוכרים אופציה אחת להארכת חוזה השכירות לתקופה של חמש שנים נוספות.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש