חברת פלרם עוסקת בייצור של לוחות תרמופלסטיים, מערכות לקירוי אדריכלי ומוצרים מוגמרים להרכבה עצמית. מוצרי החברה מיוצרים מפולי קרבונט ופי.וי.סי בשיחול (אקסטרוזה) ומותאמים למגוון רחב של יישומים בשווקי הבניה והאדריכלות. בנוסף, לחברה מגוון מוצרים רחב המשווקים דרך רשתות עשה זאת בעצמך ברחבי העולם. החברה נסחרת במדד ת"א 125 לפי שוק של 654 מיליון ₪.
החברה צפויה לפרסם את דוחותיה הכספיים ביום ה הקרוב ובשעה 10:30 תערך שיחת ועידה עם המשקיעים.
ניתוח טכני
משיא כל הזמנים אשר נקבע בדיוק לפני שנה אבדה המניה כ- 20% מערכה. שנה לא טובה עברה על המניה, אולם סימנים טכניים יכולים להעיד על שינוי מגמה קרב.
למרות נמוך תקופתי חדש בחודש ספטמבר האחרון המניה הצליחה להמשיך ולהיסחר בתנועה צידית מחודשים יולי אוגוסט ועד היום. בתקופה זו נוצר אזור התנגדות ברמה של 2580/90 נקודות, רמה שנבדקה שוב בשבוע שעבר.
תמיכות קרובות בנייר קיימות ברמה של 2400 נקודות שהוא שפל עולה ורמה של 2340/50 נקודות שהיא אזור תמיכה חזק על בסיס סגירה. פריצה טכנית ברורה של 2580/2600 נקודות תיתן טריגר טכני חיובי למניה ויכולה להוציא אותה שוב למהלך עולה מחודש. יעד קרוב במקרה זה קיים ברמה של 2800/20 נקודות בשלב ראשון.

גרף מניית בזן; מקור: Sponser Charts
בהצלחה לסוחרים